Novitax

CLOUD

A továbbiakban nem lesz szüksége helyi szerverre a WINTAX futtatásához, ezzel üzemelési és rendszergazdai költséget takaríthat meg.

Megbízható szolgáltatási partnereinket keresse bizalommal!

Novitax CLOUD

novitax_cloud_zold

A WINTAX a felhőben is jól érzi magát!

A WINTAX vállalatirányítási rendszer és a moduljai kiszolgálják bármely kis- és középvállalkozás teljes ügyvitelét, amely egyben azt is jelenti, hogy egy időben egyszerre többen is használhatják, vagyis az előnyei közös adatbázisban és hálózati környezetben érvényesülnek igazán.

A hálózati környezet lehet saját hardveren létrehozott helyi hálózat, saját hardveren létrehozott felhő, vagy felhőszolgáltatótól bérelt felhő.

A felhő előnye, hogy internetes hozzáféréssel,

  • napi 24 órában
  • egy központi adatbázisban
  • bárhonnan,
  • bármennyi felhasználó számára

biztosított az adatokhoz való hozzáférés.

Például a könyveltető által kiállított számlák (amennyiben a könyveltető NOVITAX számlázót használ) készülhetnek a könyvelési adatokkal egy adatbázisban, bármennyi telephelyről.  Nincs szükség a központ és a telephely közötti szinkronizációra, hiszen közösek a törzsállományok, közös a folyószámla.

A telephelyeken vezetett készleteknél sincs szükség sem partner, sem cikk törzs szinkronizációra, minden telephelyi raktár készlete egyben látható.

Több lehetséges megoldást is lehet választani a felhőszolgáltatásra, mindenki ki tudja számolni, melyik éri meg számára a legjobban. Fontos viszont azt is tudni, hogy a felhőszolgáltatás nemcsak a hardver (a virtuális számítógépek) rendelkezésre bocsátásából áll, a szolgáltatónak számos egyéb funkciót is el kell látnia, hogy a WINTAX megfelelő biztonsággal és sebességgel tudjon működni. Például:

  • Biztosítani kell a napi 24 órás rendszerfelügyeletet
  • Ki kell alakítani az optimális virtuális környezetet
  • Ügyfélszolgálatot kell biztosítani a felhős környezetben bekövetkező anomáliák kezelésére
  • Meg kell felelni a vonatkozó előírások szerinti adatbiztonságnak, vírus mentességnek

A WINTAX felhőben való használatát azzal szeretnénk segíteni, hogy együttműködési megállapodást kötöttünk több felhőszolgáltatóval, akik előzetes felmérésünk alapján teljesítik a felhőszolgáltatók számára előírt biztonsági és egyéb feltételeket, ezen kívül gyakorlatot szereztek a WINTAX, vagy annak moduljai felhőben való üzemeltetésére.

A WINTAX felhőben való használatához természetesen bármilyen felhőszolgáltatót (akár saját felhőt is) igénybe lehet venni. Az általunk ajánlott szolgáltatók megbízhatóak és komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a NOVITAX programok felhős üzemeltetésében, szerződében vállalták a NOVITAX ügyfelek kiemelt kiszolgálását.

Tekintsék meg ajánlott felhőszolgáltatóinkat, vegyék fel velük a kapcsolatot, költözzenek az irodából a felhőbe, látni fogják. fentről minden más.

Mi már régóta a felhőben vagyunk, de higgyék el, most sem beszélünk a levegőbe!

Hyper Matrix

A Novitax Kft. ügyviteli rendszerét, 2017. óta telepítjük „közös” ügyfeleink számára felhő környezetünkbe. Fontosnak tartjuk nagyon pontosan felmérni az ügyfeleik igényeit, megvizsgálni az ügyfél állományát, egyeztetni az ügyfél elvárásait. Az információk megismerését követően pontosan meghatározzuk az partnerünk számára szükséges hardver környezet erőforrásait, majd a jelenlegi rendszerét díjmentesen költöztetjük felhő környezetünkbe.

IT Hosting Kft.

Dolgozz távoli számítógépen, ahol biztonságban vannak az adataid. Lépj be munkakörnyezetedbe bárhonnan és felejtsd el, hogy fontos információkat tartasz magadnál a laptopodon. Szeretnél bármilyen programot a felhőben futtatni? Szeretnéd ha adataid biztonságban lennének? Szeretnél teljesen titkosított csatornán keresztül dolgozni bárhonnan? Félsz, hogy bármikor tönkremehet az a laptopod, amin a munka van? Monitoroznád munkatársaid hatékonyságát?

cloud.szerver.hu

Minden könyvelő cég életében eljön az a pillanat, mikor mérlegelni kezdik: nem lenne hasznos a felhőbe költöztetni a könyvelő programunkat, hogy bármikor, bármilyen eszközről biztonságosan elérhessük? Akár a Balaton partjáról, akár külföldről is? Hogy egyszerre dolgozhassunk a kollégáimmal ugyanazon a könyvelő programon, de ehhez ne kelljen bemenni az irodába?
Két lehetőség adódik a távoli elérésre…

Premium Support Kft.

A Premium Support Kft megbízható partner az ügyfelei informatikai támogatásában. Mottónk szerint a jó informatikai rendszergazda nem lehet egy személy, csak egy jó csapat.
A továbbiakban nem lesz szüksége helyi szerverre a Novitax futtatásához, ezzel üzemelési és rendszergazdai költséget takaríthat meg. A felhőben csak a használt erőforrások után kell előfizetési díjat fizetni, nem szükséges jelentős beruházás a bevezetéshez.