Irat Minta megrendelő lap

Csomagleírások

Tisztelt Partnereink!

Ígéretünknek megfelelően folytatjuk rendszeres tájékoztatásunkat a nagyon magas bírsággal fenyegető Uniós Adatvédelmi Rendelettel kapcsolatban.

Ezért is határoztunk úgy, hogy mind ügyfeleink, mind ügyfeleink ügyfelei számára készítünk részletes Irat Minta csomagokat minden szükséges iratfajtával és dokumentummal. Ezek alapján egy kisebb belső plusz munkával, de a jelenlegi több millió forintos adatvédelmi audit árak megfizetése nélkül nagyon jelentős részben meg tudunk felelni az adatvédelmi hatóság elvárásainak és elkerülhetjük a vélhetően szintén több millió forintos büntetéseket.

Az Irat Minta csomagban benne vannak a szükséges szabályzatok, nyilvántartások, kérelmek, bejelentések, tájékoztatók. A csomaghoz oktató videók és részletes szöveges leírások is készülnek, az az egyes csomagok árai a benne lévő szellemi termékek hordozta értékekhez képes elérhető és megfizethető szinten lesznek.

Az Irat Minták tervezett megjelenési ideje: 2018. április 9., így még marad elég idő a felkészülésre.

Az Irat Minta csomagok a következő változatokban fognak elkészülni:

Basic csomagban a legszükségesebb alap szabályzatok és iratok találhatóak, min. 20 fájl, az ára 100 e ft + Áfa. Ajánljuk a minimális létszámú kis szervezeteknek, ahol egy alaptevékenység van és nincsenek olyan speciális adatkezelések, mint például webáruház, kamerák, nincs sokfajta szoftver és adatbázis.

Gold csomagban az alapcsomagban foglaltakon túl benne vannak a webáruház tájékoztatók, különböző válaszlevelek, szerződött partnerek szerződés mintái is, min. 27 fájl, az ára 249 e ft + áfa. Az öt főnél nagyobb létszámú cégeknek ajánljuk, ahol akár többfajta tevékenység is van, létezik weboldal, számos ügyfél és dolgozó érintett lehet, és vannak részletes adatbázisok.

Platina csomagban az előző két csomagban foglaltakon túl benne van a kamera szabályzat, az üzletmenet folytonossági szabályzat, tájékoztató az adatvédelmi hatóság várható eljárásáról, a “DPO” megbízás, hatásvizsgálat és a gyakorlati szempontból perdöntő tájékoztató az Uniós Rendelettel kapcsolat tévhitekről. A csomagban min. 36 fájl található, az ára 489 e ft + áfa. A magyar viszonylatban már bejáratódott cégeknek ajánljuk, ahol akár 10 főnél is több az alkalmazottak száma, ahol vannak akár céges telefonok, laptopok, kamerák, beléptető kártyák, többfajta szoftver és reklám tevékenység.

Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy fejlesztjük az Irat Minta csomagokhoz kapcsolódó adatvédelmi szoftverünket, amely többek között nyilvántartja az adatkezelési tevékenységeket, elkészíti és karbantartja az adatvagyon leltárt (az adattérképet) és amelyet az Irat Minta megrendelői elkészülte után jelentős kedvezménnyel rendelhetnek meg.

Üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető