JÖV-TAX

Jövedéki nyilvántartó

program

Jövedéki nyilvántartások és adatszolgáltatások vezetése, számlázó illetve készletnyilvántartó programokba ágyazva

JÖV-TAX Jövedéki nyilvántartó program

Jövedéki nyilvántartó modul

Jövedéki nyilvántartásunkat használhatják bármilyen jövedéki termékkel kereskedő vállalkozások, kezeli a nagy és kiskereskedelmi tevékenységet is. A nyilvántartásnak van olyan változata, amely a jövedéki terméket előállító és a közösségi elszámolást érintő (adóraktári) készletvezetést is kezeli.

A Jövedéki nyilvántartást a Wintax integrált vállalatirányítási rendszer speciális moduljaként fejlesztettük. Az jövedéki nyilvántartási modul forgalomba kerülésekor megfelelt a 2016. év végi és az azt módosító 2017. év elejei jogszabályi változásoknak. Vezeti a jogszabályok által előírt nyilvántartásokat, teljesíti az elektronikus bevallási kötelezettségeket. Csakúgy, mint minden szoftverünk, a jövedéki nyilvántartási modul is követi a jogszabály változásokat.

Az, hogy a nyilvántartást a Wintax rendszer integrált pénzügyi nyilvántartási moduljához fejlesztettük, ez azt jelenti, hogy a jövedéki nyilvántartásból elérhető a pénzügyi rendszer összes funkciója.

Az integrált pénzügyi nyilvántartásunk a RAXLA néven ismert program: számláz, kezeli a szállítói számlákat, a raktári készleteket, kiterjed a gyártás előkészítésére és nyomon követésére, vezeti a pénztárakat és a bankszámlakivonatokat. A RAXLA alapfunkcióit számos, a munkafolyamatokhoz igazodó egyéb modul segíti (pl. tag és tagdíj, terménykereskedelmi, előfizetői, hallgatói nyilvántartási, stb.).

A RAXLA programba való integrálás azt is jelenti, hogy az alapot jelentő készlet nyilvántartási programot csak néhány, a jövedelemi nyilvántartás vezetéséhez előírt adattal kell kiegészíteni.

A jövedéki nyilvántartás főbb funkciói a következők:

  • Jövedéki nyilvántartás vezetése
  • A kötelezően előírt adatszolgáltatások (JOV_09, JOV_28) elkészítése, exportálása az ÁNYK nyomtatványba
  • Termékmérleg készítése
  • Jövedéki biztosíték kimutatás készítése
  • Nagy és kiskereskedelem kezelése
  • Az elkülönítendő (1-es, 2-es, 3-as és az úton levő) készletek készlettípusonkénti vezetése

A nyilvántartás vezetése demo verziónkban néhány alap paraméter beállítása után kipróbálható, érdeklődés esetén inkább javasoljuk a személyes kapcsolat felvételt, amely jelentősen csökkentheti a nyilvántartás vezetésének megismerésére fordított időt.

*Online letölthető termék, a kép csak illusztráció.

További termékeink

NTAX Kettős könyvviteli program

NTAX

Kettős könyvvitel

TAXA Egyszeres könyvviteli program

TAXA

Egyszeres könyvvitel

BÉR Bérszámfejtő, Munkaügyi nyilvántartó, Kifizetőhely kezelő program

BÉR

Bérszámfejtés

IPTAX

Pénzügyi rendszer