Miért éppen

NOVITAX?

Minőségi munkához minőségi szoftvert!

Hagyományos filozófiánk, amit megcsinálhat a programod, azt csinálja is meg!

Miért éppen NOVITAX?

Élen az ügyvitelben

A vállalkozások tevékenységének könyvelése, elemzése, az emberek bérének kiszámolása és kifizetése hasznos, bonyolult, felelősségteljes, az ezzel foglalkozó szakembereknek örömet adó munka. Legalábbis az volt sokáig, aztán a növekvő adminisztrációs igények, a folyamatos, soha véget nem érő határidő szorításában végzett munka szép lassan elvette az e tevékenységgel foglalkozók örömét.

De biztos, hogy ennek így kell lennie? Nem lehet semmin változtatni? Hát igen, a munka mennyisége nem fog csökkenni, a szorító határidők sem fognak változni – akkor mi lehet a megoldás?

Nyilván a munka hatékonyságát kell növelni, de hát így is mindenki éjjel nappal dolgozik. Talán éppen ezért nem jut ideje arra, hogy átgondolja a tevékenységét, és áttekintse, hogy munkájához megfelelő eszközöket használ-e. Mert az elvégzendő feladat adott, de nem mindegy, hogy abból mennyit kell hagyományos módon, kézi számításokkal, többszörös adatrögzítéssel, kézzel végezni, és a feladatokból mennyit lehet a szoftverre bízni.

Azért ajánljuk figyelmükbe vállalatirányítási rendszerünket, könyvelő programjainkat (egyszeres könyvvitel, kettős könyvvitel) bérszámfejtő program, számlázó program és egyéb szoftver termékeinket, mert a fejlesztéseknél, jogszabály követéseknél nálunk a fő szempont mindig az volt, hogy a könyvelő, bérszámfejtő munkáját segítsük, csökkentsük, szabadítsuk meg a programmal is ellátható tevékenységektől. Ha a legolcsóbb programot keresi, akkor nem jó helyen jár, ha szeretné munkája hatékonyságát növelni, ha vissza akarja szerezni örömét mindennapi munkájában, ha nyugodtan, a jól végzett munka tudatában és időben szeretne családjához hazamenni, akkor jó helyen jár, mert mi ezt ajánljuk Önnek.

Tegyen egy próbát, megéri!

Elhivatottság és professzionalizmus

Zelenák András Novitax ügyviteli szoftverfejlesztés
Zelenák András
ügyvezető

A NOVITAX Kft. alapítója és „örökös” ügyvezetője vagyok (munkámat már hosszú évek óta segítik gyermekeim, tehát vannak örököseim). Szervező mérnökként, szinte egész életemben informatikai rendszereket terveztem és készítettem, az utolsó évtizedekben az ügyviteli programokra (könyvelő program, bérszámfejtő program, számlázó program) specializálódtam. Talán szakmai elhivatottságomnak is köszönhető, hogy a megálmodott és megvalósított programjaimat használói szeretik, többnyire dicsérik és ragaszkodnak azokhoz.

Ezért tartom „virtuális” gyermekemnek és annak megfelelően ápolom, gondozom és fejlesztem a NOVITAX integrált vállalatirányítási rendszerét (WINTAX), és az azt alkotó könyvelő, bérszámfejtő, számlázó készletnyilvántartó és egyéb programokat.

Két gyermekem és hat unokám van, szabadidőmet általában közöttük töltöm. Nagy színházrajongó vagyok, szeretek finom borokat készíteni és inni, főzni, utazni, rendszeresen sportolok. Nem tudom értelmezni az unatkozás, a fáradtság szavakat, a pihenés is aktív tevékenységet jelent számomra.

TUDJON MEG TÖBBET RÓLAM! >>

Novitax egyedi szoftverfejlesztés