WINTAX

Integrált vállalatirányítási

rendszer

Az összes program összes funkciója integrált vállalatirányítási rendszert alkot

WINTAX Integált vállalatirányítási rendszer

A WINTAX integrált vállalatirányítási szoftverként a korábban dobozos szoftverként sikeres ügyviteli programjaink továbbfejlesztésével, egységes rendszerbe való integrálásával jött létre (valamennyi program egyszeres adatbevitellel létrehozott, közös adatállományt használ). Az ügyviteli programrendszer összes modulja egy menürendszerből érhető el. A rendszer cégválasztásos, azaz valamennyi könyvelt (számfejtett stb.) cég adatállománya mentés/töltés nélkül, az aktuális cég választásával érhető el.

Az integrált vállalatirányítási rendszerünk több felhasználós, azaz egy időben, több munkaállomásról lehet használni a számlázó programot, a bérszámfejtési programot, a könyvelő programot. Gyakorlatilag korlátozás nélkül lehet adatot rögzíteni és kimutatásokat lekérni. A hálózatos üzemmód mellett az ügyviteli program moduljait felkészítettük az egy cégben egy időben különböző számítógépen történő használatra is.

Az integrált ügyviteli rendszer moduljaiban kezelt adatállományokat feladási modulok kapcsolják össze, azaz az egyik modulban rögzített adatok ismételt adatbevitel nélkül kerülnek a másik modul adatállományába (pl. a számlázó modulban rögzített számlák, a bérszámfejtő modulban rögzített jövedelmek átvihetők a könyvviteli modulba stb.).

A WINTAX rendszer sokrétű, a felhasználó igényeihez könnyen igazítható, belépési jogosultságokkal védhető. A programrendszert működtető menürendszerben lehetőség van külön a törzsállományokat, a használó által létrehozott (saját) állományokat menteni, szükség esetén visszatölteni, cégek között cserélni. A menürendszer ad lehetőséget a cégnyitásra (évközi nyitás is), a cégadatok módosítására, szükség esetén a teljes cég törlésére.

Az integrált vállalatirányítási rendszer egymásra épülő moduljai elláthatják egy vállalkozás teljes ügyvitelét az árajánlattól a készletkezelésen, a termelésen, értékesítésen a pénzügyi tevékenységen keresztül egészen a számviteli beszámolóig, ugyanakkor az egyes modulok, mintha „dobozos” programok volnának, önállóan is használhatók. Például a teljes rendszert (az összes modult) használják kereskedő, szolgáltató vagy gyártó vállalkozások, társadalmi szervezetek, ugyanakkor könyvelő és bérszámfejtő programjaink a könyvelő cégek nagy kedvencei.

A WINTAX programrendszert a következő önállóan is használható programok alkotják:

 • Kettős könyvviteli program (NTAX)
 • Egyszeres könyvviteli program (TAXA)
 • Személy nyilvántartási-, munkaügyi-, és jövedelem elszámolási program (BÉR)
 • Integrált pénzügyi nyilvántartó program (IPTAX)
 • Készletnyilvántartó program (RAKTAX)
 • Járműhasználat-nyilvántartó program (UTAK)
 • Rendelés nyilvántartó program (RETAX)

A WINTAX vállalatirányítási rendszer bármely modulja kiegészíthető egyedi igények alapján fejlesztett nyilvántartásokkal, analitikákkal, például:

 • Tagnyilvántartási és tagdíjfizetési program
 • Gyártás előkészítési és nyilvántartási program
 • Terménykereskedelmi program
 • Jövedéki nyilvántartást vezető program
 • Teljesítmény (bér) nyilvántartási és elszámolási program
 • Előfizetői nyilvántartási program
 • TB kifizetőhelyi program

A WINTAX rendszert alkotó programok funkcióinak leírásai az egyes programok terméklapjain találhatók.

*Online letölthető termék, a kép csak illusztráció.

További termékeink

NTAX Kettős könyvviteli program

NTAX

Kettős könyvvitel

TAXA Egyszeres könyvviteli program

TAXA

Egyszeres könyvvitel

BÉR Bérszámfejtő, Munkaügyi nyilvántartó, Kifizetőhely kezelő program

BÉR

Bérszámfejtés

IPTAX

Pénzügyi rendszer