B-API

Banki lekérdezési szolgáltatás

B-API Banki lekérdezési szolgáltatás

B-API, a WINTAX programrendszer, közvetlen, gép – gép kapcsolatú, banki lekérdezési szolgáltatása.

A B-API szolgáltatás azért is nagy jelentőségű, mert a bankszámlaforgalom gyors és pontos ismerete minden vállalkozás számára az egyik legfontosabb üzleti információ, akkor is, ha a bankszámlaforgalmat külső könyvelő kezeli.

A B-API-val olyan lehetőséget kínálunk neked, amellyel az időt rabló adatrögzítés, vagy lekérdezés, export – import funkció nélkül, a WINTAX rendszer IPTAX, NTAX moduljaiból akár naponta többször is lekérdezheted (a könyvelőd lekérdezheti) a bankszámlaforgalmad, anélkül, hogy a programból kilépnél.

Megspóroljuk neked, vagy a könyvelődnek a programból való kilépést, a bank felületére való belépést, a számlaforgalom letöltését, átadást a könyvelődnek, majd a visszalépést a WINTAX programba. Rosszabb esetben nem kell megvárnod a papír alapú bankszámlakivonatot, és nem kell eljuttatnod a könyvelődhöz, hogy azt utólag, akár egy hónap késéssel rögzítse.

Ehelyett, a számlaforgalmad eléréshez egyszer regisztrálsz a bankodnál (vagy a könyvelőd regisztrál helyetted, egy regisztráció 180 napig érvényes), majd az IPTAX, NTAX egy menüpontjának elindításával akkor emeled át a számlaforgalmad, amikor csak akarod (vagy emeli át a könyvelőd).

A B-API szolgáltatáshoz kapcsolódó WINTAX modulok (az IPTAX és az NTAX) tanítható és öntanuló számlakiegyenlítési, könyvelési szabályrendszere (ne feledd, a NOVITAX programok okos programok) egy idő után csaknem teljes körűen, automatikusan kiegyenlítik a vevői és szállítói számlákat, kontírozzák az egyéb pénzügyi eseményeket.

A B-API használatával munkát takaríthatsz meg, ráadásul gyorsabban juthatsz pénzügyi információkhoz, nemcsak a számlaforgalmad, hanem a folyószámla analitikád is naprakész lehet.

A B-API szolgáltatásról itt találsz videós segítséget.

Emlékeztetőként, a B-API szolgáltatásba eddig bevont bankok a következők:

  • CIB Bank
  • UniCredit eBanking
  • UniCredit Spectranet
  • Gránit Bank
  • MBH Bank
  • K&H Bank
  • OTP Bank
  • Raiffeisen Bank
  • Magnet Bank

A B-API szolgáltatást itt fizetheted elő.

*Online letölthető termék, a kép csak illusztráció.

További termékeink

NTAX Kettős könyvviteli program

NTAX

Kettős könyvvitel

TAXA Egyszeres könyvviteli program

TAXA

Egyszeres könyvvitel

BÉR Bérszámfejtő, Munkaügyi nyilvántartó, Kifizetőhely kezelő program

BÉR

Bérszámfejtés

IPTAX

Pénzügyi rendszer