100%

NOVITAX minőség

100% biztonság, 100% NOVITAX garancia

Hagyományainknak megfelelően a Win-Tax is követi
alap filozófiánkat.

Önnek is jár a 100% NOVITAX minőség, a 100% biztonság, a 100% NOVITAX garancia!

100% Novitax garancia ügyviteli programjainkraA NOVITAX Kft, ügyviteli szoftverei és az integrált vállalatirányítási rendszere egyet jelentenek a minőséggel, megbízhatósággal, a lenyűgöző tudásszinttel. Köszönhetően a tervszerű, tudatos, egymásra épülő, közel harminc éves rendszerszemléletű fejlesztésnek, a stabil szakembergárdának, a teljességre való törekvésnek és a naprakészségnek. Ügyviteli szoftvereinket az évek alatt sok ezer felhasználó, több tízezer vállalkozásban megelégedéssel használta, használja.

Az egyszerű könyvelési programoktól indulva, azok előnyeit megtartva jutottunk el az integrált ügyviteli vállalatirányítási programhoz, amely már kiszolgálja a KKV szektorba tartozó vállalkozások teljes ügyvitelét. Az integrált rendszer könyvelő, bérszámfejtő és egyéb moduljait önálló programként továbbra is előszeretettel használják könyvelő vállalkozások, mert az egyes modulok is teljes körűek, például a kettős könyvviteli program része az eszköznyilvántartás, áfa, folyószámla analitika, vezetői információs modul, bérszámfejtés stb.

Az egyik legjobb hazai fejlesztésűnek tartott szoftverhez méltó színvonalú az ügyfélszolgálat, munkatársaink a programkezelési ismeretek mellett szakértői szinten járatosak a szakterületükhöz tartozó jogszabályokban, külön térítés nélkül segítenek azok közötti eligazodásban.

Kiszámítható és korrekt az üzletpolitikánk, például a honlapunkon közzétett árlista szerint szerződünk valamennyi ügyfelünkkel, nincsenek kisbetűs részek. A programhasználati költség tervezhető, programjaink egyszeri vételi ár fizetése nélkül, a folyamatosan fizetendő programhasználati díjért bármikor használatba vehetők. A használati díj magában foglalja a használat idejére vonatkozó örök garanciát, a programrendszer folyamatos fejlesztését, a törvényi változásokhoz való igazítását, a rendszer kezelésének telephelyünkön történő térítésmentes betanítását, a programhasználat folyamatos segítését, az adatállományok szükség esetén történő átvizsgálását, és a program korlátlan munkaállomáson való használatát.

Ha elégedett jelenlegi könyvelő, bérszámfejtő, számlázó, vagy egyéb programjával, és szolgáltatójával, akkor  bizonyára azok is biztosítják a következőket:

  • nem kell a munka jelentős részét kézi nyilvántartások vezetésével, utólagos kézi feldolgozással elvégeznie
  • a rutin könyveléseket könyvelő programja könyveli Ön helyett
  • vezetői szintű információkat is ki tud nyerni programjából
  • felhívja a figyelmet a jogszabályváltozásokra
  • a szakértő ügyfélszolgálat külön térítés nélkül munkanapokon, szinte azonnal elérhető

Ha szoftvere nem ilyen, akkor nem jó szoftvert használ!  Legyen igényes, ne elégedjen meg a jóval, ha van jobb is!

Kockázat és befektetés nélkül próbálja ki integrált vállalatirányítási programunkat, vagy annak könyvelő programjait (egyszeres könyvviteli program, kettős könyvviteli program), bérszámfejtő program, számlázó program stb., és ha megtetszik bármelyik ügyviteli programunk, mi örömmel üdvözöljük a NOVITAX könyvelői láncban.