Novitax

Stratégiai partnerek

A NOVITAX rendszerek lefedik és kiválóan ellátják bármely vállalkozás ügyviteli folyamatait.

A stratégiai partnereink köre nyitott!

Stratégiai partnereink

A NOVITAX rendszerek lefedik és kiválóan ellátják bármely vállalkozás ügyviteli folyamatait, de nem terjednek ki a vállalkozások alaptevékenységének (az anyagi folyamatoknak) segítésére, a legtöbb esetben azokat is valamilyen célrendszer segíti. (Ilyen célrendszerek például az ERP rendszerek a MES rendszerek stb.)

A célrendszerek általában összeállítják a számlázáshoz szükséges információkat, esetleg a számlát is elkészítik, kézenfekvő a rendszerek összekapcsolása, hogy a célrendszerekben keletkezett adatok automatikusan jussanak el az ügyviteli szoftverbe, az ügyviteli folyamatokban feldolgozott adatok automatikusan jussanak vissza a célrendszerekbe.

A stratégiai partner programunkat azért indítottuk, hogy a vállalkozásokban alkalmazott célrendszereket összekapcsoljuk ügyviteli megoldásainkkal, így létrehozva egy, a vállalkozás anyagi és ügyviteli folyamatára kiterjedő egységes rendszert. Ezek a komplex rendszerek lehetővé teszik a gyors (nem egy esetben azonnali) és objektív (emberi beavatkozás nélküli) adattovábbítást és feldolgozást.

A stratégiai partnerek köre nyitott, várunk oda minden olyan célrendszert, amelyet bármelyik ügyfelünk használ és nem szeretné a továbbiakban a bizonylatait duplán feldolgozni, azonnali, objektív információkat szeretne, szeretné egy rendszerben kezelni az anyagi és az ügyviteli folyamatait.

IT Hosting Kft.

Dolgozz távoli számítógépen, ahol biztonságban vannak az adataid. Lépj be munkakörnyezetedbe bárhonnan és felejtsd el, hogy fontos információkat tartasz magadnál a laptopodon. Szeretnél bármilyen programot a felhőben futtatni? Szeretnéd ha adataid biztonságban lennének? Szeretnél teljesen titkosított csatornán keresztül dolgozni bárhonnan? Félsz, hogy bármikor tönkremehet az a laptopod, amin a munka van? Monitoroznád munkatársaid hatékonyságát?

inno TMS

A jól bevált módszerek és az innovatív technológiai megoldások tökéletes harmóniája a fuvarozásban.

Az innoTMS egy felhő alapú, belföldi és nemzetközi fuvarozóknak, valamint szállítmányozóknak kifejlesztett szoftver. Több mint 15 éve dolgozunk együtt az iparág meghatározó szereplőivel annak érdekében, hogy valódi megoldásokat tudjunk nyújtani az őket érintő problémákra.

ScrollMAX