NOVITAX Kft. küldetése az, hogy felelősségteljes társaságként innovatív, komplex adatvédelmi megoldásokat nyújtson ügyfelei számára.

Legfőbb célkitűzésünk az adatvédelem területén, hogy az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének („GDPR”), valamint a magyar jogszabályoknak megfelelő jogi, informatikai és technikai megoldásokat alkalmazzanak a termékeink.

Alapvető célunk szolgáltatásaink színvonalának és biztonságának folyamatos, az adatvédelmi incidens bekövetkeztét megelőző módon történő fejlesztése.

Céljaink közé tartozik, hogy Ügyfeleink tevékenységük során megértsék és azonosítani tudják az adatvédelem Európa-szerte megnőtt jelentőségét, átlássák az egyes szoftvereink adatkezelési vonatkozásait és a saját, termékeinktől akár részben független üzleti tevékenységük során is sikerrel tudják kezelni az igen magas bírság kockázatokat.

Fentiek érdekében azonosítjuk, értékeljük az egyes konkrét adatkezelési műveleteket, megoldási módokat kínálunk az adatkezelések nyilvántartására, elvégezzük a szükséges kockázat kezeléseket és intézkedünk azok csökkentésére, elhárítására.

Ügyfeleinknek megadjuk a szükséges tájékoztatásokat, szakmai előadásokat, workshopot szervezünk, termékeink használata során kiemelten felhívjuk a figyelmet az egyes adatkezelési műveletekre és a megfelelő beállítások szükségességére.