OKTAT

Oktatási nyilvántartó

program

Oktatási nyilvántartási rendszer a WINTAX integrált pénzügyi nyilvántartás moduljához.

OKTAT Oktatási nyilvántartó program

Oktatási nyilvántartó program

Az oktatási nyilvántartási rendszer bármely oktatási formában nyilvántartja a képzési módokat, az előadásokat, az előadókat, a tematikát és a résztvevőket (hallgatókat). A rendszer kiszámolja és hallgatónként, tanfolyamonként nyilvántartja a képzéshez kapcsolódó kreditpontokat vagy más hasonló jellegű előírásokat.

Elkészíti az előírt szerződéseket, jelenléti íveket, igazolásokat, jelentéseket és adatszolgáltatásokat, amelyek formáit a forgalmazó konkrét alkalmazási körhöz igazít. Az alapváltozatban a mérlegképes könyvelők, az adószakértők és a könyvvizsgálók képzéshez előírt dokumentumokat állítja elő és kezeli.

Az oktatási nyilvántartást a WINTAX integrált vállalatirányítási rendszer speciális moduljaként fejlesztettük. Csakúgy, mint minden szoftverünk, az oktatási nyilvántartási modul is követi a jogszabályváltozásokat. Az, hogy a nyilvántartás a WINTAX rendszer integrált pénzügyi nyilvántartási moduljához fejlesztettük, azt jelenti, hogy az oktatási nyilvántartásból elkészíthetők a számlák és tájékoztatást kapunk ezek kiegyenlítéséről.

Az integrált pénzügyi nyilvántartásunk, a RAXLA néven ismert program: számláz, kezeli a szállítói számlákat, a raktári készleteket, kiterjed a gyártás előkészítésére, nyomon követésére, vezeti a pénztárakat és a bankszámlakivonatokat. A RAXLA alapfunkcióit számos, a munkafolyamatokhoz igazodó egyéb modul segíti (pl. tag és tagdíj, terménykereskedelmi, előfizetői, hallgatói nyilvántartási, stb.).

Az oktatási nyilvántartási program fő funkciói a következők:

  • Oktatási formák (nappali oktatás, tanfolyamok, rendezvények) nyilvántartása
  • Az előadók végzettségi és egyéb adatainak nyilvántartás
  • Az oktatási tematikák, engedélyek nyilvántartása
  • A tanfolyami órarendhez igazított többszöri (például a képzés kezdetekor és befejezésekor) jelenléti ív készítése és rögzítése
  • A hallgatók tanfolyami nyilvántartása
  • A megszerezhető és a megszerzett kredit pontok nyilvántartás, az igazolások kiadása
  •  E-learning képzés kezelése
  •  Rendezvények nyilvántartása
  •  Tanfolyami díjak számolása
  • A tanfolyami díjak automatikus számlázása

*Online letölthető termék, a kép csak illusztráció.

További termékeink

NTAX Kettős könyvviteli program

NTAX

Kettős könyvvitel

TAXA Egyszeres könyvviteli program

TAXA

Egyszeres könyvvitel

BÉR Bérszámfejtő, Munkaügyi nyilvántartó, Kifizetőhely kezelő program

BÉR

Bérszámfejtés

IPTAX

Pénzügyi rendszer