Letölthető a Wintax programrendszer 2017. évi, 18.00-ás verziója!

2016.12.29-én feltöltöttük honlapunkra a Wintax programrendszer 2017. évi első, 18.00-ás verzióját, amelyben valamennyi modul már a 2017-ben érvényes és ismert jogszabályok szerint működik. Minden modul használható, a modulokban elérhető a kezelési kézikönyv, súgó és a verzió információ.

Az adatállományok gépi nyitásához a 2017. évi verzió mellett le kell tölteni a 2016. évi programok új verzióit, amelyekben már megtalálhatók a gépi nyitás előkészítő funkciói (így például a bérszámfejtő programban a zárás funkció).

Megváltozott a programrendelés menete, nem kell programátvételi lapot beküldeni, ha az előző évhez képest nem változtak a programátvételi lap adatai (sem a cégadatok, sem a cégek száma). Változás az is, hogy programátvételi lapot csak külön kérésre postázzuk, mert az új honlapunkon kitölthető, vagy onnan letölthető.

A programátvételi lap egyébként a menükezelő „Egyéb/Felhasználó” menüpontjában is kinyomtatható.

Már az első verzió regisztrálható, a regisztrációs eljárás 2017-től lehetővé teszi egy számítógépen több felhasználó regisztrálását, bővebb leírás itt olvasható.

A bérszámfejtő program kilépés esetén a 2017. évi kilépő papírokat nyomtatja. Információink szerint a 17T1041-es bejelentő lapot az NAV január elején fogja honlapjára feltölteni, a feltöltés napján a NOVITAX Kft. is feltölti a bérszámfejtő program azon változatát, amely már exportálja a T1041-es bejelentő lapba a személyek adatait.

Itt jegyezzük meg, hogy bérszámfejtő programunk 2016. évi verziója már elkészíti a 16M30-as adatszolgáltatást, amely elkészítéséhez a 2016. évi verziót is frissíteni kell.

Valamennyi programunkon (számlázó, egyszeres könyvviteli, kettős könyvviteli program) átvezettük az áfa változásokat, programjaink vezetik és kitöltik a 1765A-09-es lapját, az „Adatszolgáltatás az alvázszámokról” lapot.

Az új verziókról bővebben a verzió információkban olvashatnak, amelyek már honlapunkon is megtekinthetők.

Köszönve eddigi bizalmukat, az újévben is számítva Önökre, ezúton is eredményekben gazdag, boldog újévet kívánva, üdvözlettel:

 

NOVITAX Kft.