2017 évi program rendelés

Tisztelt Partnereink!

Sok éves hagyományainkkal szakítva, 2017-től szeretnénk megkímélni Önöket attól, hogy a programátvételi lapot többnyire feleslegesen kitöltsék és visszajuttassák részünkre. Követve a gyakorlatot, programhasználati szándékukat folyamatosnak tekintjük, amelyet nem tör meg az évváltás. 2017-től tehát csak akkor kell programátvételi lapot kitölteni, ha az előző évhez képest változnak a programhasználat feltételei vagy a programot használó cég adatai.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, programhasználati jogosultságukat a következő évre (első alkalommal 2017-re) az előző éves programhasználat alapján előlegezzük meg (így vezetjük azt át szerződés nyilvántartásunkban).

Mivel ez egy vélelmezett programhasználat, az első időszak programhasználati díjáról minden ügyfelünknek díj emlékeztetőt küldünk, amelyet ha kifizetnek (a fizetésről azonnal számlát állítunk ki), véglegesítjük a programhasználatot, és a korábbi szokások szerint a további időszakokról a megszokott bizonylatot állítunk ki.

Amennyiben változnak a programhasználat feltételei, az adataik, vagy ha ragaszkodnak hozzá, nincs akadálya programátvételi lap kitöltésének, vagy a változások más módon való közlésének.

A programátvételi lap letöltés nélkül kitölthető új honlapunkon (https://novitax.hu/megrendeles/). A honlapon kitöltött programátvételi lapok adatai azonnal bekerülnek szerződés nyilvántartásunkba, ezért kérjük, hogy lehetőleg a honlapon közöljék megváltozott programhasználati szándékukat.

Az új rendszerhez igazodva a programátvételi nyomtatványt, amely letölthető (kitölthető) honlapunkról (https://novitax.hu/Dokumentumok/2017/programatveteli_lap_2017.pdf), külön kérésre természetesen ki is postázzuk.

A felesleges papírfelhasználást csökkentve, 2017-től az éves árlistát, amely szintén letölthető honlapunkról (https://novitax.hu/megrendeles-kepzes/arlista/) (a letöltött árlista kinyomtatható) szintén csak külön kérésre postázzuk.

Kérjük 2017. évre vonatkozó programhasználati díjat csak az általunk küldött díjfizetési értesítő levél alapján, legkorábban csak 2017-ben utaljanak részünkre.

Ahogy azt már megszokhatták, a honlapunkról valamennyi programunk, így a 2017. évi is csak demo verzióban tölthető majd le, a demo verzió 2017. január és február hónapokra fogad el bizonylatokat. A feldolgozási határidő meghosszabbításához tehát a 2017. évi programot is regisztráltatni kell, a regisztráció feltétele az esedékes programhasználati díjak megfizetése (a regisztrációs eljárás leírása itt olvasható (https://novitax.hu/Dokumentumok/megrendelestol-regisztracioig-leiras.pdf).

Új megrendelőink szoftvereinket továbbra is programátvételi lapon rendelhetik meg, amely letölthető (vagy kitölthető) honlapunkról.

A 2017.évi program első verziójának letölthetőségéről és a további jelentősebb változásokról körlevél formájában fogjuk tájékoztatni Önöket, legkésőbb január első napjaiban.

Egyben tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a leírt változásokat átvezetjük általános szerződési feltételeinken is, az új ÁSZF-t programjaink 2017. évi verziói tartalmazni fogják.

 

Üdvözlettel:

Novitax Kft.