Ügyfélvélemények

Rólunk

Ügyfélvélemények

  • Az immáron két generációs családi vállalkozásunk több, mint két évtizede kitart a Novitax mellett, ami egyértelműen tükrözi mind a Novitax Munkatársaival, mind pedig a programmal való elégedettségünket. A jogszabályi- és adózási környezet állandó, sokszor – különösen napjainkban - ad-hoc változásai viszonylag hamar a program részévé válnak, amely nekünk könyvelőknek, bérszámfejtőknek különösen nagy segítséget jelent. A programnak majdnem mindegyik modulját használjuk, amelyek egymással kommunikálnak, tovább egyszerűsítve a munka elvégzését, illetve lecsökkentve az ehhez szükséges időt. Kezdetben még a DOS-os verziót használtuk és minden gép külön munkaállomásként működött. Ahogy haladtunk előre az időben, a Novitax is úgy alkalmazkodott az adott kor követelményeihez, megjelent a Windows-os változat is, majd a szerveres környezet is elérhetővé vált, most pedig a Windows 10-re történő átállás sem okozott semmiféle bonyodalmat. Több esetben fordult elő, hogy egyedi igényt jeleztünk, amelyet úgy ítéltek meg, hogy valamennyi felhasználónak segítségére lehet, ezért a Novitax beépített azt a programjába. Összegezve a Novitax Win-Tax rendszere egy komplex, jól kezelhető, rugalmas és legfőképpen naprakész rendszer, csak ajánlani tudom.

    Szedmer Szabolcs
    Szedmer Szabolcs Bonum Kft.
  • Kedves NOVITAX! Az elmúlt 23 évben amióta a Novitax Kft programjaival dolgozunk szinte az összes éves továbbképzésen részt vettünk. Azért választjuk a Novitax Kft éves továbbképzését minden évben, hogy az előadók felkészültsége maximális és ezen a két napon minden érintett adónemben történő változásról értesülhetünk.

    Molnárfi Mónika
    Molnárfi Mónika Delta Delta Kft.
  • Kedves András, Kedves NOVITAX! Nap mint nap elcsodálom a programjukat, főképp, ha új cég érkezik hozzánk, hogy mennyi mindent tud és milyen hasznos dolgokkal van felvértezve. Bizton állíthatom, egy fő munkaerőt képes kiváltani nemcsak bér, de pontosság, megbízhatóság szempontjából is. Bízom benne, hogy még Önnek is sokáig sikerül a céget és a programot fenntartani,  ami kicsit a mi sikerünk kulcsa is. További jó munkát Önnek és munkatársainak,

    Szabó Zsoltné
    Szabó Zsoltné Exact Könyvelőiroda
  • A Novitax Kft. által fejlesztett programokat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat közel 15 éve használom, és a legnagyobb dicséret a részemről, hogy meg sem fordul a fejemben másik ügyviteli szoftver keresése.

    Lakatos Krisztián
    Lakatos Krisztián
  • Kedves NOVITAX! Azt szokták mondani, mindez nem jöhetett volna létre, ha a NOVITAX nem segíti munkánkat. Ezért én is köszönöm Önöknek a minket segítő munkát, a türelmet a néha fárasztó kérdésekért, kérésekért, amelyeket a beszámolók és egyéb bevallások, adatszolgáltatások készítésekor feltettünk Önöknek.

    Nagyné Lovas Anikó
    Nagyné Lovas Anikó
  • A kettős könyvviteli programot évek óta használjuk és nagyon meg vagyunk elégedve a programmal. A program rengeteg plusz funkcióval rendelkezik, amelyek a mindennapi munkánkat megkönnyítik, az információkat gyorsan le lehet kérni a programból, listái átláthatóak, hálózatban is gyorsan működnek a lekérdezések. Ügyfélszolgálattal nagyon jó és könnyű együtt dolgozni, akik mindig keresik a jó megoldást az ügyfélnek. Fejlesztési igényünket mindig figyelembe veszik, illetve jogszabály változásokkal kapcsolatban is naprakész a Novitax ! Csak ajánlani tudom mindenkinek !

    Pálkerti Norbert
    Pálkerti Norbert Pálkerti Könyvelőiroda Kft.
  • 2015-től vagyunk Novitax ügyfelek. Nagyon nehezen szántuk rá magunkat a váltásra, de egyáltalán nem bántuk meg! Több modulját használjuk (kettős könyvvitel, bérszámfejtés-TB, számlázó). Kivétel nélkül mindegyikre elmondhatjuk, hogy könnyen kezelhető, paraméterezhető, megbízható program. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően mindig naprakész, nem az utolsó pillanatban jutunk hozzá egy-egy jogszabályt követő frissítéshez. Az ügyfélszolgálat elérhető, készséges, és főleg: gyors választ ad egy-egy felmerülő kérdésünkre. A Novitax használatával rengeteg időt és energiát spórolunk meg.

    Méhes Erika
    Méhes Erika ügyvezető/REAL-BILAN Kft.
  • Kedves Novitax Kollégák! Cégünk úgy döntött, hogy a gyorsabb munka érdekében beruház egy új gépre. Több órányi telepítések, frissítések ( nem novitax) után, végre működő képes lett a számítógép. Majd mire elkezdtük volna a tényleges munkát kiderült, hogy szinte minden program menüje homályos a drága windows dpi beállításai miatt. Meglehetősen kellemetlen úgy dolgozni folyamatosan, hogy minden szöveg elmosódik előttünk. Találtunk egy leírást, hogy hogyan változtatható meg. Erre azonban csak egyetlen program( az ANYK-t is beleértve) beállítása adott lehetőséget a TIÉTEK ! Ezúton köszönjük nektek, hogy folyamatosan fejlesztetek és felhasználóbarát programot alkottatok! Örömmé teszitek a munkát! Köszönjük!

    Dorottya Bicskei
    Dorottya Bicskei Kontóvadász Kft
  • Kedves Novitax Munkatársak ! Köszönöm az egész évi munkátokat és segítségetek amivel a munkánkat próbáljátok megkönnyíteni . Mindig számíthatunk rátok ! Már 26 éve dolgozom veletek és maximálisan elégedett vagyok köszönöm nektek hogy a rengeteg jogszabály változást követve a friss információkat átadva dolgoztok. A rendezvényeken is a legjobb tudásotokat adjátok illetve a legjobb előadókat kéritek fel. Nagyon boldog és békés karácsonyt kívánok nektek és mivel már idén mi sem dolgozunk nagyon boldog és eredményekben gazdag új évet kívánok a magam és az alkalmazottaim nevében !

    Varga Veronika
    Varga Veronika SO-VA Plusz Kft.
  • Köszönjük, ez nagyon jó hír, már izgultunk, hogy hogyan lesz megoldva. Decemberben egy megszűnő cégnek kellett leadnunk egy beszámolót  az OBR-en keresztül, hát legalább fél órába telt, mire sikerült hiba nélkül beküldeni. Akkor én is "megátkoztam" az új rendszert. Az Önök programjával eddig az ÁNYK-ba történő exportálással kb. 5 percbe telt egy mikrogazdálkodói mérleg beadása. Bizony ez a májusi szezonban nem mindegy egy könyvelőirodának. Nagyon köszönjük tehát a fáradtságos munkájukat, el tudom képzelni, milyen nehéz volt, de ismét bebizonyították, hogy érdemes az Önök programjával dolgozni. Üdvözlettel: Lukács Katalin

    Lukacs Katalin
    Lukacs Katalin
  • Tisztelt Zelenák András Ügyvezető Úr! Szeretnék köszönetet mondani Önön keresztül az ügyfélszolgálatos kolléganőknek akik a kettős és a bérszámfejtés modulon dolgoznak. Ezen munkatársainak nap, mint nap igen megterhelő "agyi munkát" kell végezniük: ráállni minden egyes ügyfél problémájára és azt maradéktalanul megoldani. Valljuk be, hogy mindannyiunk napjaiban vannak nem túl hatékony időszakok, viszont az említett kollégáinak, még ekkor is kiemelkedő teljesítményt kell nyújtaniuk és biztosíthatom, hogy saját tapasztalatom alapján én személy szerint mindezt meg is kaptam. Mindehhez hozzá kell tenni, hogy magas szakmai tudással kell rendelkezniük mind a használt program tekintetében, mind a törvényi háttér ismeretében egyaránt. Szintén személyes tapasztalatom, hogy a vezetői dicsérő szavak motiválttá teszik az alkalmazottakat. Kérem tegye ezt meg az említett kolléganők felé, tolmácsolva az én köszönetemet is a munkájukért.

    Csabai Mária
    Csabai Mária General Frigolog Kft.
  • Tisztelt Novitax munkatársak! Gratulálni szeretnék a programhoz. Én csak számfejtéssel foglalkozom, de teljesen odavagyok ezért a programért. Kiváló a kinézet, nagyon sok fejlesztés történt az elmúlt időszakban, ami még inkább felhasználóbaráttá tette a rendszert. Külsős bérszámfejtő lévén több bérprogrammal dolgozom, amik között piacvezetőnek mondott drága programok is vannak, de magasan a Novitax a kedvencem. Egyszerű és tökéletes. Nem kell 66 ezer dolgot paramétereznem, hogy megkapjak egy listát, egy gombnyomásra lejön a távolléti díj emelő kimutatás, amit nem sok program mondhat el magáról. Adóelőleg nyilatkozatra kérhetem a gyerekek adatait, kiírja, hogy szünetelés esetén mennyivel csökkent a szabadság stb. Csak párat megemlítve, ami nagyban segíti a munkánkat, de nem minden fejlesztőnek jutott ez eszébe. 😊 Szuper, hogy most már a törzsszámfejtésből az alapbér módosítja a tájékoztató soron lévő alapbért. Ennek különösen örültem. Tényleg nagyon örülök, hogy lehetőségem van ezzel a programmal dolgozni. Köszönöm szépen!

    Petikné Sulyán Bernadett
    Petikné Sulyán Bernadett Aurum Accounting Kft.
  • Szia András ! Csak visszajelzésként szeretném Neked elmondani, ha lenne OnLine panaszkönyved, most oda írnám be, de nem panasznak, hanem dicséretnek – nagyon meg vannak elégedve az Ügyfelek a Novitax Kft termékével és támogatásával! Egyes kollégáid mind egytől-egyig olyan hozzáállást képviselnek, ami nagyon közel áll a mi csapatunk elhivatottságához és hozzáállásához! Jó érzéked volt ezt a csapatot összerakni és olyanná formálni, amilyen! Jó a Novitax Kft-ve együtt dolgozni ! Üdv, Tibi

    Katona Tibor
    Katona Tibor Digital Hungary Média Kft.
  • A hó vége és a hó eleje minden hónapban megterhelő és stresszes volt!

    • hóvégére összegyűltek a számlák,
    • kinyomtattam a banki kivonatot,
    • ellenőriztem, hogy az összes el lett utalva,
    • ha valami kimaradt pótoltam,
    • szétválogattam őket, kp-ra, utalásra és méret szerint,
    • lefénymásoltam és lefűztem,
    • tucat post-it-ot ragasztgatok a problémás számlákra, amit ha mázlim van rajta is marad
    • összekészítettem a könyvelőnek
    • letöltöttem a bankkivonatot és ki is nyomtattam
    • letöltöttem a kimenő számlákat
    • leellenőriztem még egyszer, hogy mind ki van egyenlítve
    ez így összesen 2-3 feszült, stresszes munka óra
    • elvittem a könyvelőnek
    • rettegve vártam, hogy ebben a hónapban már megint melyik számlával és milyen probléma lesz
    • mit nem találnak, mi nincs elutalva, mi veszett el keresgetni a számlákat, könyörögni a partnereknek a pótlásért
    A WebTax programmal csupán néhány percre rövidül a teljes folyamat a számlákat letölti a program, nem nekem kell felrögzíteni a partnert és a számlát, nekem csak le kell okéznom, fel kell töltenem a számla fotóját vagy a scennelt file-t beírni az utalásosokhoz, hogy melyik nap lett feladva megjegyzést is tudok hozzájuk írni ugyanígy a kimenő számlákhoz be tudom írni, hogy mikor érkezett be az összeg de a jó hír, hogy már most azt fejlesztik, hogy ez a lépés végleg kimaradjon és ezt is a program készítse el automatikusan a bank kivonatból. A legjobb, hogy nincs több vita a könyvelővel, hogy elküldtem-e vagy sem, elutaltam-e vagy bejött-e az ellenértéke, mert rá tudok szűrni a programban, hogy minden számla rendben van-e. Az egy dolog, hogy 2-3 óra helyett, csupán 20 perc alatt végzek, de amióta a WebTax-ot használom, egyszer sem hívott a könyvelő, hogy valamit nem talál, vagy nem érti a jegyzetem 🙂

    Laczikó Krisztina
    Laczikó Krisztina Divinet Kft.
  • Kedves András és kollégái ! Eddig is maximálisan megbíztam a Novitax programokban, és ez ezentúl sem lesz másképp 🙂 Köszönöm a kitartó munkájukat, mellyel segítik a miénket is . Minden jót, és kitartást ezekben a nehéz időkben is ! Üdvözlettel: Berec Andrásné Amiconto KFT

    Berec Andrásné
    Berec Andrásné Amiconto KFT
  • Kedves Anita! Az év elején vásároltam meg a Novitax kettős programot, a kvótánkat februárban már bővítettem is. A hardvereinket és a net elérésünket kicsit hozzá kellett igazítanunk a programhoz, de már mindezen túl vagyunk. A kettős könyvviteli használhatósága, az egyedi megoldások és a támogatás nagyon tetszik a munkatársaimnak és nekem is. Szeretnénk tovább bővíteni a Novitaxban könyvelt cégeink körét. A honlapon szereplő megrendelőt elküldtem. Köszönjük, hogy a fejlesztésükkel cégünk növekedését segítik elő! Üdvözlettel: Lizák Andrea vezérigazgató

    Lizák Andrea
    Lizák Andrea vezérigazgató
  • Iskolánk - a csepregi Nádasdy Tamás Technikum -  immár három éve használja a NOVITAX integrált programját a Pénzügyi-számviteli ügyintézők oktatására. Nagy előny az, hogy diákjainknak igazi versenyképes tudást kapnak, hiszen az oktatás kiterjed a kettős könyvviteli programra, a bér programra és a készletnyilvántartó program megismerésére is. Végzett szakembereink nagyobb eséllyel helyezkednek el a versenyszférában, hiszen a NOVITAX programot országosan széleskörűen használják a könyvelőirodák. Munkánk során segítő kollégákra számíthatunk a NOVITAX részéről, így remekül és gördülékenyen halad a munka! Köszönjük!

    Körmendiné Boros Krisztina
    Körmendiné Boros Krisztina gyakorlati oktatásvezető
  • Kedves Novitax Munkatársak! 27 éve használom az Önök programját, 2 éve saját vállalkozásban, előtte pedig alkalmazottként. Köszönöm munkájukat, további sok sikert és kitartást kívánok ehhez a nem könnyű szakmához. Tisztelettel és köszönettel: Binger Rita

    Binger Rita E.V.
    Binger Rita E.V. okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő
  • Kedves Novitax minden Tagja! 🙂 Szeretnék köszönetet mondatni azért a rengeteg munkáért, fejlesztésért, amit azért tesztek, hogy megkönnyítsétek a munkánkat. 🙂 Elképesztően jó, hogy a vevő – szállító számlákat egy kattintással lekönyvelem és a bankkivonatok automatikus könyvelése is nagyon sokat levesz a rögzítése időből.. (imádom nézni, ahogy villog a képernyő, ahogy könyveli a program automatikusan a tételeket 🙂 ) Óriási segítség! 🙂 Köszönöm szépen! Adrienn

    Makó Adrienn
    Makó Adrienn Taxama Könyvelőiroda