Túl az első NOVITAX Napon

Örömmel számolhatunk be arról, hogy több, mint négyszáz résztvevővel, tegnap (szeptember 24-én) óriási sikerrel tartottuk meg az első NOVITAX Napot.

Szerencsére ezt nemcsak mi, hanem a résztvevők is így gondolták, ez érződött a rendezvény atmoszférájából, a villáminterjúkból, a helyszíni beszélgetésekből és a közösségi médiában megjelenő posztokból is.

A hasznos, érdekfeszítő előadások telt házzal zajlottak a négyszáz fős moziteremben, az előtérben a könyvelői munkát segítő társcégek és nem utolsó sorban a NOVITAX ügyfélszolgálati standjai előtt mindig érdeklődők sorakoztak.

Az egymást régóta ismerő és régen látott ügyfeleink találkozásakor a nagy rácsodálkozás után gyakran elhangzott a “de jól nézel ki” üdvözlés, amely talán azt jelezte, hogy bizony múlik az idő, gyorsan elrepült a NOVITAX 37 éve, amely alatt sok minden, bizony mi is változtunk.

Nagy örömünkre sokan állítottak ki bizonyítványt a NOVITAX-ról, a NAV-ról és szembesítették magukat programhasználati hatékonyságukkal is, közülük néhányan nyereménnyel térhettek haza (a fődíj egy wellness hétvége volt), de úgy gondoljuk, hogy rendezvényünkkel mindenki nyert.

A résztvevők egy baráti társaságban eltöltött jó nap emlékeit és hasznos információkat vihettek magukkal, mi pedig erőt meríthettünk abból, hogy ennyien kíváncsiak voltak ránk, biztosítottak arról, hogy jó úton járunk. A sláger kérdés pedig az volt, hogy mikor lesz a következő.

Tényleg, mikor legyen a következő?

Üdvözlettel,
NOVITAX Kft.