Funkciókalkulátorok

Kettős könyvviteli funkciókalkulátor

A NOVITAX csapata 40 évnyi fejlesztési munkával megalkotott egy olyan kettős könyvviteli programot, az NTAX-ot, amely az alkotók szerint megoldást ad a kettős könyvviteli munka minden területére.

De vajon ez tényleg így van? Egy ilyen programra vágyott minden könyvelő? Tényleg benne van minden fontos funkció és azokat tényleg jól lehet használni a napi munkában? Te is ilyennek képzeled álmaid programját?

A kérdések megválaszolására és álmaid kettős könyvviteli programjának megalkotására kérjük a segítségedet. Kezetekbe adjuk a kettős könyvviteli programunk fejlesztését, döntsétek el ti, hogy milyen legyen a közeljövő kettős könyvviteli programja.

Készítettünk neked egy táblázatot, amelyben összefoglaltuk, hogy az NTAX-ban jelenleg milyen funkciókat használhatsz, de lehetőséget adtunk arra is, hogy jelölj be általad fontosnak tartott, de a programban még nem használható funkciókat.

Ha már használod a programunkat, javasoljuk, hogy saját magad okulására először jelöld be azokat a funkciókat, amelyeket már használsz, hogy lásd, milyen hatékonysággal használod az NTAX-ot, azt követően azokat, amelyeket szívesen használnál, vagy amit hiányolsz a programunkból.

Amennyiben még nem használod az NTAX programot, akkor az általunk kínált funkciókat hasonlítsd össze a mostani programoddal, azt követően azokat a funkciókat, amelyeket szívesen használnál, vagy amelyeket hiányolsz a programunkból, így könnyebben el tudod dönteni, hogy megéri-e neked egy programváltás.

Vedd komolyan a játékunkat, hogy elkészíthessük neked álmaid programját. Ne feledd: ha már ma automatizálhatsz, ne halaszd későbbre!

Segítséged előre is köszönjük, NOVITAX.


Bérszámfejtő program funkciókalkulátor

El tudsz képzelni az általad használt bérszámfejtő programnál jobbat?

Használd a bérszámfejtő programunk funkciókalkulátorát, amellyel most megalkothatod álmaid bérszámfejtő programját.

A funkciókalkulátor bérszámfejtési funkcióit a NOVITAX bérszámfejtő program alapján állítottuk össze, amelyben szerepel a bérszámfejtési munka ellátásához szükséges legtöbb funkció.

A funkciókalkulátor más bérszámfejtő program használata esetén is alkalmas arra, hogy meggyőződj arról, hogy programod ellát-e mindent, a NOVITAX programban fontosnak tartott funkciót.

NOVITAX bérszámfejtő program használata esetén hasonló módon ellenőrizheted programhasználati hatékonyságod, hogy a felkínált funkciók közül melyeket használod.

Beírhatod a NOVITAX bérszámfejtő programból hiányzó, általad kedvelt funkciót, vagy a munkádat megkönnyítő olyan funkciókat, amelyek egyik programban sem szerepelnek.

Szánj egy kevés időt a funkciókalkulátor használatára, írd be vágyaid, hogy megvalósíthassuk neked.

Segítséged előre is köszönjük, NOVITAX.


Egyszeres könyvvitel program funkciókalkulátor

Szeretnél jó egyszeres könyvviteli programmal dolgozni?

Most megadjuk a lehetőséget neked, hogy hozd létre álmaid egyszeres könyvviteli programját.

A NOVITAX Kft. egyszeres könyvviteli programja által ellátott funkciók alapján készítettünk neked egy funkciókalkulátort, amelyen áttekintheted, hogy melyek azok a funkciók, amelyeket – ha egy jó programod volna – használnál is.

Ha NOVITAX programot használsz, a funkciókalkulátor átnézése, kitöltése egy jó alkalom arra, hogy áttekintsd, hogy milyen hatékonysággal használod a programot (mely funkciókat használod és esetleg melyeket nem).

Ha a felsoroltak sem volnának elegek, funkciókalkulátorunkat kiegészítheted további, a munkádat megkönnyítő funkciókkal, így juthatsz közelebb álmaid programjához.

Funkciókalkulátorunk kitöltésével sokat segítesz nekünk a fejlesztési irányok kijelölésében, magadnak pedig abban, hogy a jövőben álmaid programjával dolgozhass.

Segítséged előre is köszönjük, NOVITAX.


IPTAX funkciókalkulátor

Szeretnél olyan szoftvert, amely jobban segíti az adminisztrációd?

Funkciókalkulátorunkkal most összeállíthatsz magadnak egy olyan szoftvert, amelyet mindig is szerettél volna használni.

Gondolatébresztőnek a NOVITAX pénzügyi rendszere, az IPTAX alapján összegyűjtöttünk egy funkciólistát, amelyből kijelölheted azt, amelyet a te szoftvered is tartalmaz. Kiegészítheted azokkal a funkciókkal, amelyeket a te szoftvered nem biztosít, és beírhatod azokat a funkciókat, amelyeket egyik szoftver sem tartalmaz, de hasznosak lennének a munkádhoz.

Ha végig nézed a funkciólistánkat, láthatod, hogy egy vállalkozás ügyvitele milyen munkafolyamatokból tevődik össze, és milyen előnyei vannak annak, ha ezeket a funkciókat egy rendszerben tudod használni.

Rá fogsz jönni arra, hogy nem elegendő egy számlázó program, jó, ha nyilván tudod tartani a bejövő számláidat, intézni tudod a bankügyleteidet és nyilván tudod tartani a készleteidet, nem mellékesen az általad használt szoftver kommunikálhat a könyvelőddel is.

Töltsd ki funkciókalkulátorunkat, hozd létre álmaid szoftverét, mi elkészítjük neked!

Segítséged előre is köszönjük, NOVITAX.