Bemutatkozik a HYPERMATRIX!

NOVITAX A FELHŐBEN!

A Novitax Kft. ügyviteli rendszerét, 2017. óta telepítjük „közös” ügyfeleink számára felhő környezetünkbe. Fontosnak tartjuk nagyon pontosan felmérni az ügyfeleik igényeit, megvizsgálni az ügyfél állományát, egyeztetni az ügyfél elvárásait. Az információk megismerését követően pontosan meghatározzuk az partnerünk számára szükséges hardver környezet erőforrásait, majd a jelenlegi rendszerét díjmentesen költöztetjük felhő környezetünkbe.

Munkatársaink több, mint két évtizede dolgoznak együtt a Novitax Kft. szakembereivel különböző területeken – IT, könyvelési, bér- és adatrögzítői támogatást biztosítva a végfelhasználók számára – rendszer környezet üzemeltetési feladatainak ellátásán túl, a Novitax program moduljainak támogatását is biztosítva. Széles körű gyakorlati tudással rendelkezünk a szoftver működését tekintve, így segítségnyújtásunk a szoftver használatára, az új fejlesztések bevezetésére, valamint beállítására is kiterjed.

Több, mint hetven gazdasági társaság, számos kisebb- és nagyobb ügyfélkörrel rendelkező könyvelőiroda felhős környezetbe való áttelepítését és üzemeltetését végeztük már el az elmúlt évek során és üzemeltetjük folyamatosan a „felhőbe költözésük” óta.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfelek számára az informatikai környezet elérése és rendelkezésre állása nem időszakos kérdés. Ezért rendszereinket úgy terveztük, hogy azok huszonnégy órában, a hét miden napján elérhetők legyenek, plusz költségek nélkül. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink árazása hosszú távon kiszámítható, átlátható legyen, ne tartalmazzon előre nem látható, ún. „rejtett költségeket” vagy kiegészítő díjakat, melyeket az ügyfél nehézkesen vagy egyáltalán nem tud kiszámítani.

A digitalizáció és az üzleti automatizáció számunkra kiemelkedően fontos, hisszük és valljuk, hogy egy jól felépített gazdasági modell, kellőképp előnyt jelent a napi feladatok ellátásában, az adatok pontos rögzítésében, feldolgozásában. Széles körű gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk abban, hogy a Novitax Kft. megoldásaival teljeskörű digitális és automatizált rendszert építsünk fel.
Számunkra az adatbiztonság szerepe kiemelkedő a szolgáltatásaink használata közben, így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy rendszerbiztonsági területen is saját szolgáltatásainkkal védjük ügyfeleink adatait, biztosítsuk a rendszerünk folyamatos elérhetőségét.

Annak érdekében, hogy a gazdasági társaságok informatikai elvárásainak eleget tegyünk, saját adatmentési, adathelyreállítási szolgáltatást, elektronikus levelező rendszer szolgáltatást(e-mail), domain kezelést, weboldal készítést, tárhely szolgáltatást is biztosítunk partnereink számára. Megteremtve annak előnyét, hogy gazdasági rendszere mögött üzemelő valamennyi IT szolgáltatás üzletfolytonossága biztosítva legyen.

Novitax rendszert használó ügyfelek számára a felhőbe történő költöztetést és a szolgáltatási környezet testre szabását (AbevJava jogosultságok kialakítása, Novitax jogosultságok konfigurálása, Dokumentum hozzáférési jogosultságok beállítása, stb.) díjmentesen biztosítjuk.

Ügyfeleink számára, telefonos, e-mail útján üzemelő és saját portálon felületen leadható hibajegy rendszert biztosítunk az esetleges hibák bejelentésére.
Célunk, hogy a gazdasági szereplők valóban a munkájukra, az üzleti céljaik megvalósítására fordítsák a figyelmüket, ennek alapjaként megoldásainkat válasszák!

HYPERMATRIX weboldal