WebTax frissítés – 1.34-es verzió

Frissítés dátuma: 2024.01.04.

  • WebTax Cégbeállítások

    A Cégbeállítások/Beállítások fül alján egy új paraméterrel beállítható, hogy a Pénztárjelentésre (PDF) rákerüljön-e a partner neve. A program az új beállítást a bejelölés után készülő pénztárjelentés(ek)nél veszi figyelembe.

    Felhasználóbarátabbá tettük a NAV számlarendszer válaszidőit megjelenítő grafikonos felületet (Cégbeállítások/NAV adatok). Ez a funkció segíti a NAV Számlarendszer működésének ellenőrzését.

  • A Kimenő számlák számlafej adatainak módosítása

    Ezzel a funkcióval a tételadatok megváltoztatása nélkül van lehetőség a számlafej adatok korlátozott módosítására. Pl. a vevő címének módosítása, megjegyzés szövegének módosítása stb. A funkció használatával elkerülhető a felesleges sztornózás és új számla készítése.

  • WebTax Kimenő számlák / Bejövő bizonylatok

    0%-os áfa
    Jogszabályi változás miatt, a 2024. évi teljesítési dátumú számlákon újra megadható a 0%-os áfa kulcs. A 0%-os adómérték a vtsz. 4902 alá tartozó napilapok (hetenként legalább négyszer megjelenő kiadvány) értékesítésekor alkalmazható.

    Átalakult a bizonylatcsatolási funkció. Már többféle dokumentumot (teljesítési igazolást, szerződést, stb.) lehet feltölteni egységes megoldásban a bejövő bizonylatokhoz és a kimenő számlákhoz is, akár már a számla létrehozásakor. Hamarosan (jelenleg még fejlesztés alatt) a kimenő számlákhoz csatolt dokumentumot a számlával együtt, akár automatikusan is elküldheti a program.

  • WebTax Kontírozás

    A Kontírozás menüpontban a Bejövő bizonylatoknál is módosítható a számviteli- és az áfateljesítés napja.

  • WebTax Üzenetküldés

    Az üzenetküldési funkciónál már van külön Elküldött, illetve Törölt üzenetek mappa is. A Beérkezett üzeneteknél lehetőség van üzenettörlésre is. A WebTax rendszerben a Felhasználók egymás között is válthatnak üzeneteket, valamint abban az esetben, ha a kimenő számla hibás lenne, a Beérkezett üzenetek mappába is érkezik NAV figyelmeztető üzenet.

Üdvözlettel,
NOVITAX Kft.