Tegyük meg együtt az első lépéseket!

Új NOVITAX felhasználó vagy? Tudjuk, hogy egy új rendszer beállítása rengeteg feladattal járhat. Nem szeretnél bajlódni az adatmigrációval, gépi nyitással, program paraméterezéssel? Hardver tanácsadásra volna szükséged?

Neked állítottuk össze az IT Start csomagunkat!

A korábbi évek tapasztalatai, az ügyfélszolgálatunkra érkezett visszajelzések alapján tudjuk, milyen területeken szorulhatsz segítségre.

Az IT Start csomag a WINTAX program használatbavételét, az évek közötti áttérést, az új év indítását segítő szolgáltatás. Ráadásul a szolgáltatás kiterjed a számítógépes eszközök, szoftverek online átvizsgálásra, a WINTAX program telepítésére, első elindítására, az új verziók letöltésének bemutatására, technikai beállításra (mentési útvonalak, felhasználó kezelés), a cégek megnyitására és gépi nyitására és az adatmigrációra is.

Az igénybe vehető szolgáltatások pontos listáját itt tekintheted meg.

Az IT Start csomag feladatai az eddigi tapasztalataink alapján általában legfeljebb két óra közös munkát jelent. Az árat is ennek megfelelően alakítottuk ki: legfeljebb két órai munkavégzés esetén 40.000 Ft+áfa. Természetesen előfordulhat olyan igény vagy előre nem látható probléma, ami több időt igényel, így minden további megkezdett óra 25.000 Ft+áfa.

Az IT Start csomagunkat itt tudod megrendelni.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.