A tökéletes emberi lényeknek!

A keresztény teremtéselmélet szerint, a teremtő először a férfiembert alkotta meg, és igen elégedett volt a művével.

Sudár termet, hibátlan felsőtest, kockahas, formás, feszes fenék, izmos lábak, rendezett haj, frissen borotvált arc, kreatív agy. Tényleg jól hangzik.

A teremtő a jól végzett munka örömével lepihent (nála más léptékben megy az idő), és úgy jó húsz földi évvel később ébredt fel. Keresi az emberét, alig ismer rá.

A kockahas helyett kerek pocak, az izmos felsőtest helyett görnyedt hát, az egykor feszes fenék petyhüdten lóg, a lábak megvastagodtak, a fejét torzonborz haj borítja, az arca nem is látszódik a bozontos szakálla miatt. Ott eszik, ahol megéhezik, szétdobálja a manna héját és hát a szükségletét is ott végzi el, ahol rájön, ott alszik, ahol az este éri.

A férfi kreatív agyával hülye játékokat agyal ki, és azokkal tölti napjai nagy részét, de ami legszörnyűbb, egyszem emberként játékfegyvereket készít és háborúzik!

A teremtő ekkor határozta el, hogy átalakítja a prototípust, és megalkotja a tényleg tökéletes emberi lényt, a nőt.

Először is, elvette a férfi nemi ékességét, mert az lekötötte gondolatai nagy részét, ráadásul sokat is foglalkozott vele.

Ezután tökéletesítette a test többi részét, gyönyörű, időtálló, áramvonalas formát hozott létre, amely ott kerek, ahol kell és ott lapos, ahol az fontos. A férfiak dús és vad szőrzetéből alig hagyott meg valamit, bár utólag úgy tűnik, hogy a nők számára a maradék is sok, mert nem győznek megszabadulni tőle.

A bozontos haj helyett lágy selymes hajat varázsolt, és a férfiak harcias szemei helyett igéző, a szivárvány minden színében ragyogó szempárt adományozott a nőknek, hogy hatni tudjanak a férfiakra.

Ellátta őket új tulajdonságokkal. Megkapták a háború helyett a békére való törekvést, az otthonteremtés igényét, a párválasztás jogát, a célszerűséget, a rend szeretetét, és a legszentebb dolgot, az anyaságot.

A teremtő a prototípuson nem sokat változtatott, új szoftvert töltött bele, amely révén egész életében úgy kötődik, függ a nőtől, annyi mindent képes megtenni kegyéért, hogy az felülírja (legalábbis egy időre) az összes rossz tulajdonságát.

Elismerve, hogy a teremtő veletek tényleg tökéleteset alkotott, a munkatársaim és a magam nevében kívánok nektek szeretetben és boldogságban töltött nőnapot, meg sok más ilyen szép napot.

Zelenák András
NOVITAX ügyvezető