WebBér, az elérhető jövő!

Papíralapú bérszámfejtés… 2023-ban? Miért?
Hiszen van sokkal jobb megoldás!

De rendben, győzz meg!

Mondj három elfogadható indokot, hogy miért ragaszkodsz a papír alapú bérszámfejtéshez, de az ne legyen közöttük, hogy nincs rá másmilyen eszközöd. Hogy miért? Mert itt van a WebBér!

Jó, értem, nincs időd használatba venni. Azt tudod, hogy a használatával a megtanulására fordított idő százszorosát takaríthatod meg?

Tudom, sokat kell bajlódni az ügyfelekkel a számfejtési alapadatok időben történő megszerzéséhez… Képzeld a WebBér erre is ad megoldást, és megszűnik a használatával az ügyfél függőséged.

Igen, vannak, akik nem tudnak vagy nem akarnak webes programot kezelni. Szerintünk ez sem lehet kifogás, hiszen az ilyen kollégák munkaidő analitikáját vezetheti, a részükre küldött e-dokumentumok kezelését segítheti egy erre kijelölt, hozzáértő személy is.

Gondoltunk arra is, hogy ne duplázzuk meg a számítógép előtt eltöltendő idődet. A WebBér, és a bérszámfejtési adatok a háttérben szinkronizálódnak, te mindig a friss adatokat láthatod a WebBérben és a bérszámfejtő programban is.

A végső érv mindig az ár. Belegondoltál már abba, hogy ami igazán drága és amiből a legkevesebb van, az a te időd? Mennyit ér neked, ha több időt tölthetsz más, hasznosabb vagy érdekesebb feladatokkal és elkerülheted a munkacsúcsokkal járó stresszt?

Ezek után várom az érveidet!

Vagy tudod mit? Inkább vezesd be ügyfélkörödben minél több helyen a WebBért, ezzel a bérszámfejtési alapadatok előkészítését oda helyezted, ahol azok valójában keletkeznek. Ha pedig menet közben se győz meg, hogy mennyivel könnyebb lett a dolgod… akkor folytassuk a beszélgetést.

De addig is: a WebBért itt próbálhatod ki.

Mire vársz? Te is legyél a WebBér elégedett felhasználója!

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.