Használjon tanítható (okos) ügyviteli szoftvert

A hírlevél egy olyan műfaj, hogy aki összeállítja, az sokat dolgozik vele, akinek szól, az meg jó esetben elolvassa a címet, majd tovább lép. Kérjük, most legalább további egy bekezdést olvasson el!

A Novitaxnál nem az árbevétel maximalizálás a cél, hanem az, hogy olyan eszközt adjunk a könyvelő, bérszámfejtő, számlázó stb. kezébe, amely elvégzi helyette a rutinmunkát, beleértve a többszörös adatrögzítést, kontírozást, a számlák „kipontozását”, a könyvelési automatizmusokat, a bevallások, beszámolók összeállítását, vagyis a Novitax programok, okos programok.

De mitől okos egy program?

Nagyjából ugyanattól, mint egy okos óra vagy okos autó. Felkészült szakemberek, kiváló szoftveresekkel kiegészülve elemzik, modellezik a folyamatokat, körülményeket, a megvalósítandó célt, majd ezt mesterséges intelligenciaként beépítik a szoftverbe.

Ez a Novitaxnál is pont így történik. Jól felkészült szakembereink már több, mint harminc éve elemzik, modellezik a bérszámfejtési, számviteli, adózási, egyszóval az ügyviteli folyamatokat, azokat rendszerbe foglalják, a programozóink pedig ezeket a rendszereket beépítik a Novitax programokba.

Az eredmény pedig, például egy olyan program, amely szinte teljesen kiváltja a kézi adatbevitelt, felismeri, kontírozza a számlákat, bankszámla mozgásokat, figyelmeztet, ha a felhasználó hibázik. A gyakran előforduló, bonyolultabb ügyletek könyvelését könyvelési automatizmusok segítik (pl. telefonszámla, időbeli elhatárolás, áfa évek közötti átvezetése stb.).

Milyen előnyöket biztosít a hagyományos programokhoz képest?

  • Szinte teljes egészében digitalizált (kiváltja a kézi adatbevitelt)
  • Közös törzsadattárakkal dolgozó, integrált rendszer (nincs szükség törzsadat szinkronizálásra)
  • Bármennyi felhasználó használhatja egy időben, akár távoli eléréssel, vagy „felhőben”
  • Valós idejű feldolgozás, webes programokkal
  • Lefedi a vállalkozások ügyviteli folyamatait, abban az esetben is, ha külső szolgáltató számfejt, vagy könyvel
  • Beépített könyvelési automatizmusok
  • Testre szabható (tanítható) könyvelési szabályrendszer (kontírozás)
  • Testre szabható (tanítható) bankszámla esemény feldolgozás (számlafelismerés, kontírozás tanítása).

Természetesen az okos program semmit sem ér, ha nem használják, ezért továbbra is szükség van az ügyviteli szakemberekre. Mivel a szoftver csak az előre programozott feladatokat végzi el, így mindenképpen kell valaki, aki használja a programot.

Legyen ez Ön, most rendkívüli kedvezménnyel, egy cégben térítésmentesen kipróbálhatja az éles 2021. évi verziót. Ehhez nem kell mást tennie, csak küldje el e-mailben a SALDO2022 kupon kódot értékesítési vezetőnknek.

Amennyiben egyedül szeretné felfedezni egy okos program előnyeit, a WINTAX rendszer 2021. évi verzióját itt töltheti le.

Köszönjük, hogy végig olvasta levelünket! Bízunk benne, hogy kedvet kapott az okos programunk kipróbálásához, ha bármilyen további információra volna szüksége, keresse értékesítési vezetőnket (Károlyi Anitát +36 70 433/0079), vagy ügyfélszolgálatunkat (+36 1 263/2363).

Üdvözlettel,
Varga Katalin
ügyfélszolgálati vezető