Van még pár hely a tavaszi Novitax Adóklub záró napjára!

A tavaszi adóklub sorozatunk utolsó rendezvény napja 2019.04.24-én, 9 órai kezdettel (Húsvét utáni szerdán) a Lurdy házban lesz! Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel, hogy mire készül a Novitax Kft. a közel jövőben, illetve akik bővebb információt szeretnének a WINTAX integrált programrendszerrel kapcsolatban. A klubfoglalkozásunk NYÍLT, így minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! (JELENTKEZÉSI LAP)

Ezen a napon a Novitax menedzsmentje ad tájékoztatást a rövid- és hosszútávú fejlesztésekről, az idén bevezetendő új szoftver termékekről és szolgáltatásokról.

Az ügyfélszolgálati munkatársaink ismertetik a 2019. évi új fejlesztéseket, kitérünk az év elejei “sláger” témák megoldásaira és bőven lesz idő a konzultációs kérdéseik megválaszolására is.

A nyílt napon munkatársaink azonnal elérhetők, kérjük, hozzák magukkal azokat a problémáikat, amelyekre még nem kaptak megnyugtató választ. Egy személyes konzultáció lényegesen hatékonyabb tud lenni, mint a telefon, vagy a levelezgetés.

Mint arról már tájékoztattuk Önöket, hosszas vajúdás után végre megszületett és egyből nagykorú lett, vagyis azonnal használtba vehető az online személyi és munkaidő nyilvántartási rendszerünk: a WebBér, amely használatba vételének lépéseiről, feltételeiről is tájékoztatni tudjuk Önöket.

Tovább folytatva az Online programok fejlesztését, reményeink szerint a Novitax nyílt napon már be tudjuk mutatni Önöknek a valóban egyszerű online számlázó programunkat, amelyet elsősorban a kézi számlatömbök kiváltására fejlesztettünk, és kompatibilis a NOVITAX könyvelő programokkal.

Szóval, mi egy érdekfeszítő, sok hasznos információt átadó és átvevő (itt az Önök ötleteire gondolunk) tartalmas napra készülünk! Kérjük, hogy Önök is készüljenek fel! Az Önöktől elvárt felkészülés mindössze annyit tesz, hogy jöjjenek el és legyen aktívak.

JELENTKEZZEN MOST!

Személyesen várva Önöket, üdvözlettel:
Zelenák András
ügyvezető