Bérszámfejtők napja 2.0

Köszönjük, hogy türelmükkel és megértésükkel hozzájárultak a 04.21-én, pénteken nagy érdeklődés mellett, a „Bérszámfejtők napja 2.0” néven megtartott adóklub foglalkozásunkhoz.

Mint arról korábban Önök is tájékozódhattak, a mostani előadások elsősorban a bérszámfejtésnél figyelembe veendő járulékokra, adókra, valamint az ellátások számfejtéseinek fontosabb kérdéseire és az azokhoz kapcsolódó adatszolgáltatásokra tértek ki.

A már megszokott módon, az előadásokat követően a NOVITAX munkatársai az előadásokkal egyező témakörökre fókuszálva tartottak programbemutatót és konzultációt.

Az előadások és a programkonzultáció színvonalát az is mutatja, hogy az előadók és a NOVITAX munkatársai a foglalkozás végéig ébren tudták tartani a megjelentek érdeklődését és aktivitását. Ráadásul számukra az előadások és a programbemutató diáit honlapunkon hozzáférhetővé tettük.

A bérszámfejtők napja „3.0” foglalkozást erre az évre már nem tervezzük, kivéve, ha erre igényt tartanak, vagy ha kapunk nyári, őszi, vagy bármilyen adócsomagot, amely azt indokolttá teszi, de 2018-ban biztosan lesz bérszámfejtők napja „1.0”.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.