Ez több volt, mint egy kreditpontos képzés!

On-line

Jelentkezési lap

Kreditpont igénylő

Adóklub program

Az előzetes programunknak megfelelően, szépszámú érdeklődő jelenlétében március 22-én tartottuk a NOVITAX adóklub számviteli változásokról, aktualitásokról szóló kreditpontos foglalkozását.

A jelenlévők véleménye szerint az előadás és a kérdésekre adott válaszok is az előzetes várakozást is jóval meghaladták, szakmailag megalapozottak, ugyanakkor színesek is voltak. Az előadó kifejezetten a NOVITAX programhasználók igényeihez állította össze az előadását, teletűzve számos esettanulmánnyal, konkrét példával és a résztvevők által megoldandó feladatokkal.

Az előadások szüneteiben és azt követően a NOVITAX Kft. munkatársai válaszoltak a kettős könyvviteli programmal, az éves beszámoló elkészítésével, közzétételével, az OBR használatával kapcsolatban feltett kérdésekre.

Az előadáson résztvevők már letölthetik az előadásról készült diákat.

Az előadásokról kredit pontokat érő e-learning video is készült, ennek megtekinthetőségéről hamarosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Ha több képre kíváncsi, szeretne naprakész lenni jogszabályi változásokból és elsőnek értesülni fejlesztéseinkről, csatlakozzon Facebook oldalunk kedvelőihez!

Üdvözlettel: NOVITAX Kft.