Nekik már vannak kredit pontjaik!

On-line

Jelentkezési lap

Kreditpont igénylő

Adóklub program

Az év eddigi legzordabb napján (kezdetben jég, majd hó, aztán sok víz) viszonylag sokan csúszkáltak el adóklubunk február elsejei, kredit pontokat is adó foglalkozására, amelyen a kiváló előadások mellett üdítővel és pogácsával vártuk a résztvevőket.

Mint azt beharangozónkban is ígértük, a főbb adónemek (áfa, szja, tao) 2016. évben közzétett változásairól halhattunk olyan előadásokat, amelyek kitértek az azóta megjelent (többnyire a NAV honlapján) hozzáférhető jogértelmezésekre és a NAV-hoz sokaktól érkező kérdésekre.

Az előadások után előadóink sokáig válaszoltak a résztvevők hivatalos és nem hivatalos (az asztalnál feltett) kérdésekre.

Aki lemaradt, sajnálhatja, de nem feltétlenül maradt ki, mert az előadásokról és a hivatalos kérdésekről video felvétel készült, amelyből nemsokára tananyag készül a kredit pontos „E-learning” képzéshez. Az anyag elkészültéről és a hozzáférés módjáról tájékoztatni fogjuk Önöket.

Hogy legközelebb nem maradjanak le, meghívjuk Önöket következő, március 22-én (szerdán) tartandó kreditpontos adóklubunkra, amelyen a számviteli törvényt fogjuk „boncolgatni”.

Ha több képre kíváncsi, szeretne naprakész lenni jogszabályi változásokból és elsőnek értesülni fejlesztéseinkről, csatlakozzon Facebook oldalunk kedvelőihez!