Ismét nagy siker volt a bérszámfejtők napja!

On-line

Jelentkezési lap

Kreditpont igénylő

Adóklub program

Köszönjük ügyfeleinknek, hogy ilyen nagy számban elfogadták meghívásunkat és részt vettek a „Bérszámfejtők napja” címmel, január 24-én tartott adóklub foglalkozásunkon.

A foglalkozás a korábbi évek hagyományait követve, az értékes előadásokat programkezelési gyakorlat követte, amelyen a résztvevők láthatták, hogy hogy az előadásokon elhangzott jogszabályi változásokat hogyan kezeli bérszámfejtő programunk. Mint szinte minden alkalommal, most is sok ügyfelünk elcsodálkozott azon, hogy eddigi ismereteihez képest mi mindent tud még a program, mennyivel egyszerűsíti munkáját.

A rendezvény a nagy létszám ellenére is baráti, mondhatni „házibuli” hangulatban telt, a résztvevők, jó kedvűen, felszabadultan, tudásban, tapasztalatokban gazdagodva, a részvételi lehetőséget köszönve tértek vissza a mindennapi munkájukba, amelyet nyilván segíteni fog az is, hogy az előadások diáit megküldtük részükre.

Sajnálhatja, aki nem volt ott, de nincs veszve semmi, mert még részt vehet a következő, kredit pontos klub foglalkozásunkon, amelyet február elsején tartunk, és amely témája a főbb adónemek 2017. évi jogszabály változásai. A jó előadásokra, a szakértelemre, a remek hangulatra garanciát jelentenek előadóink (Sike Olga, Lepsényi Mária, Dr, Németh Nóra) és a NOVITAX Kft. állandó szakértői (Egri Retezi Katalin, Gábriel Péter, Zsigó Ferenc).

Ha több képre kíváncsi, szeretne naprakész lenni jogszabályi változásokból és elsőnek értesülni fejlesztéseinkről, csatlakozzon Facebook oldalunk kedvelőihez!