Ügyfélszolgálatunk elérhetősége

Tisztelet Partnereink!

Megértésükre számítva jelentjük be, hogy a 2016. év hátralevő részében az ügyfélszolgálatunk csökkentett kapacitással, a két ünnep között egyáltalán nem lesz elérhető. Kérjük, hogy ebben az időszakban ne legyenek türelmetlenek és indulatosak, ha nem vesszük fel a telefonokat, vagy azért, hogy leveleikre csak januártól válaszolunk újra.

A sok éves gyakorlatnak megfelelően, ebben az évben is december 31-e előtt a megszokott színvonalon szeretnénk honlapunkra feltölteni integrált vállaltirányítási rendszerük 2017. évi verzióját. A jogszabálykövetéssel, a fejlesztésekkel jól állunk, azok tesztelésével azonban az ügyfélszolgálatunkhoz érkező sok megkeresés miatt el vagyunk maradva.

Lassan év vége van, az utóbbi időben nem voltak a 2016. éves programjainkat érintő változások, fejlesztések, december 20-a után nincs érdemleges adózási határidő, ezért gondoljuk úgy, hogy kérésünk méltányolható.

Mint Önök, mi is a karácsonyt szeretteink, családunk körében szeretnénk eltölteni, az ünnep után azonban már csak a 2017. évi programokon fogunk dolgozni.

Ehhez kérve segítségüket, üdvözlettel:

 

Zelenák András

ügyvezető