Számlázó díjbekérő

Tisztelt Partnerünk!

Mint azt több levélben jeleztük, a NOVITAX Kft. 2017-től korszerűsíti ügyvitelét, amely egyik következménye, hogy az egységes kezelés miatt, nekünk előnyösebb volna, ha a többi ügyfelünkhöz hasonlóan, 2017-től számla helyett Önöknek is díjbekérőt küldhetnénk e-mailben.

A díjbekérő küldésével Önöket semmilyen kár nem érné, az nem befolyásolná a program érvényességi idejét, ha elfogadnák ajánlatunkat, azzal munkatársaink munkáját egyszerűsítenék.

Természetesen a díjbekérő kiegyenlítésének napján (vagy az azt követő első munkanapon) azonnal kiállítjuk, és postázzuk a számlát.

Ügyfeleink kérésének engedve, egyébként is változtatunk az ügymeneten, csak akkor kérünk programátvételi lapot 2017. évre vonatkozóan, ha változás van az előző évi programhasználathoz képest vagy a megrendelő adataiban. Ezért az első alkalommal amúgy is mindenkinek speciális díjbekérőt küldünk, amely kiegyenlítése egyenértékű lesz a programátvételi lap beküldésével. Programhasználatban történő változás esetén, vagy más okból a kiegyenlítés helyett küldhetnek programátvételi lapot is.

Tehát már januárban megtapasztalhatják, hogy az új rendszer Önöknek plusz munkát nem ad, és semmilyen hátránnyal nem jár.

Abban bízva, hogy kérésünket megértették, elutasító visszajelzés elmaradása esetén, úgy tekintjük, hogy ajánlatunkat elfogadták, és 2017-től Önöknek is díjértesítőt küldünk e-mailben.

Megértésüket és segítségüket köszönve, üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető