Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Milyen jó, hogy a szürke hétköznapok egyhangúságát ünnepnapok és közös ünnepek színesítik, szakítják meg. Közülük is kiemelkedik a szeretetről, az együvé tartozásról és a családról szóló karácsony.

Valahogy egyre gyorsulva múlnak felettünk az évek, alig, hogy elmúlt a tavalyi karácsony, most ismét karácsonyra készülünk. Ilyenkor ünnepi díszben ragyognak a kertek, a házak, az utcák, karácsonyi illatok terjengnek a levegőben, karácsonyi vásárok színes forgataga csábít bennünket, szóval minden egy kicsit más.

A készülődés különös érzéseket ébreszt bennünk, megpróbáljuk kitalálni minek is örülnének szeretteink, mi legyen az ünnepi menü. Nem kímélve pénztárcánkat járjuk a boltokat, piacokat, tolongunk, sorban állunk, hogy minden rendben legyen a nagy napra, amelyet oly izgatottan várunk.

Nekem és munkatársaimnak a karácsonyi készülődés időszaka immár harminc éve, egyben megfeszített munkát is jelent, a kettő összekapcsolódik. Ilyenkor fejlesztjük a következő évi programot, értelmezzük a jogszabály változásokat, véglegesítjük a fejlesztéseket. Ha karácsonyra nem is, de a szilveszteri bulira már legyen következő éves, és ha ehhez a NAV is hozzájárul, adatszolgáltató programjuk is.

Másképp fogalmazva a kisebb családom mellett (amely egyáltalán nem kicsi), az elmúlt harminc évben a karácsonyt virtuálisan a nagyobb családommal, Önökkel, NOVITAX felhasználókkal is töltöttem, és szeretném még tölteni sokáig.

Mindezek alapján engedjék meg, hogy munkatársaim és a magam nevében felhőtlen, békében és szeretetben eltöltött, boldog karácsonyt kívánjak. Akárcsak mi, Önök is pihenjenek jól, hiszen az új év mindannyiunk számára megfeszített munkával indul. Hiába, ilyen a mi szakmánk.

Zelenák András

ügyvezető