Jó társaság, remek hangulat, színvonalas előadások

Ismét szép és emlékezetes napokat töltöttünk a meghívásunkat elfogadó ügyfeleinkkel a Rubin Hotelben, az apropó most is az adójogszabályi változások ismertetése volt, a részvételért a résztvevők még kredit pontokat is kaphattak.

A szinte már „haza járó” NAV-os előadók (akik elmondásuk szerint szívesen jönnek NOVITAX rendezvényekre) oldott hangulatban felhívták minden lényeges az év során már több alkalommal kihirdetett és várható változásra a figyelmet, az előadásokat követő konzultáción elhangzó kérdésekre szakszerű válaszokat adtak.

A rendezvényen a NOVITAX szinte a teljes ügyfélszolgálati csapatával volt jelen, az előadások szüneteiben és a szabad időkben sok programkezelési kérdésben tudtak segíteni a kérdésekkel hozzájuk fordulóknak.

Több óra jutott a fejlesztési elképzelések összehangolására, a levegőben lógó témák megbeszélésre (pl. a papír nélküli könyvelőirodai szolgáltatás, a programok „felhőben” való használata, az elektronikus iratok bejelentése, a regisztrációs eljárás fejlesztése stb.).

És hát most is alaposan kihasználtuk a jól felszerelt szálloda kínálta lehetőségeket (wellness részleg, bár részleg, a szobák meghitt csendje, stb.), amelyek alkalmat adtak arra, hogy barátságok szövődjenek, oldódjanak a forgalmazói, szoftverhasználói kapcsolatok.

Szóval jó volt újra együtt, jó volt veletek lenni.

Ha több képre kíváncsi a rendezvényről, a fotóalbumot megtekinthetik facebook oldalunkon.