A szerencse velünk volt!

Mintegy 1100 könyvelő társaságában, elmaradhatatlan kiállítóként ebben az évben is részt vettünk az Adónavigátor adózási felkészítő tanfolyamán a Lurdy házban.

A résztvevők (Novitax felhasználók, és (még) nem NOVITAX felhasználók) is már régi ismerősként köszöntöttek. Voltak akik egy kis beszélgetésre látogatott hozzánk, voltak akik a Zelenák Sütiház glutén, tej és cukor mentes sütijeit kóstolgatták, azért olyanok is akadtak, akiket a szoftvereink érdekelték.  Szóval jól indult a „buli”.

A bomba azonban az első szünetben robbant és igazán nagyot szólt! Hát igen, a szerencsekerék, és annak első számú, profi kezelője, maga Klauszmann Viktor, aki megjelenésével, közvetlenségével és elbűvölő humorával mindenkit (persze főleg a hölgyeket) levett a lábáról, miközben szakszerűen forgatta a kereket. Gondoskodott arról, hogy a forgatók jó kedvűen vegyék át nyereményüket, és ezt a napot egy kicsit szebbnek lássák a többinél. Köszönjük neki.

A nagy érdeklődés, a sok megelégedett látogató, a NOVITAX fő tevékenysége (amely nem a szerencsekerék) miatti sok éves átlagot meghaladó érdeklődés munkatársainkat is „feldobta”, másnaptól jó hangulatban, feltöltődve folytatták a 2017. évi programok fejlesztését.

Hát, ez tényleg egy jó buli volt!

Ha több képre kíváncsi a rendezvényről, a fotóalbumot megtekinthetik facebook oldalunkon.