Zoomolj ránk és csatlakozz a Novitax Online Szemináriumához!

Hogyan csatlakozhat a NOS-hoz?

1. Jelentkezzen és regisztrálja magát a Novitax weboldalán egy Novitax Online Szemináriumra (NOS-ra).  (Sikeres jelentkezését emailben igazoljuk vissza.)

2. A szeminárium előtt fél órával, kiküldjük Önnek (a regisztrált emailcímére) személyes meghívóját, amelyben megtalálja a csatlakozáshoz szükséges hivatkozást és amelyen keresztül részt vehet kurzusunkon.

3. Az előadás előtt már 5-10 perccel érdemes csatlakozni, ekkor klikkeljen a meghívóban található: “CSATLAKOZOM A SZEMINÁRIUMHOZ” feliratra. Amennyiben rendelkezik zoom asztali alkalmazással (telefonos vagy tabletes csatlakozás esetén a megfelelő applikációval), úgy a zoom program elindulásával készen áll a csatlakozásra. Ha nincs telepített zoom programja, abban az esetben az operációs rendszer automatikusan felajánlja az installálást és kövesse az ott leírtakat és futtassa a telepítést.

4. A NOS-on történő beazonosítás érdekében, a zoom program elindulása után, a becsatlakozás megkezdésével meg kell még adnia a nevét és emailcímét a felugró “Register for this Webinar” ablakban, majd szükség szerint bejelentkezni a zoom fiókjába. Ezután – a szeminárium beállításától függően – Ön már be is lépett a várószobába vagy rögtön az előadásba. További teendője nincs. Várakozzon amíg elkezdődik az előadás.

A NOS úgy került beállításra, hogy csak az előadót lássák és hallják, így Ön nem lesz látható és hallható sem. Az előadásokon a chat felület nem használható, de az előadás végén feltehetik kérdéseiket* az előadónak a zoom felületen található (a kép alsó/középső részén) Q&A” gombra kattintava. Ekkor a szeminárium előadója eldöntheti, hogy szóban vagy írásban felel Önnek. (* kivéve Novitax Online Adóklub)

A szemináriumot a jobb alul található piros “Leave Meeting” gombra való kattintással hagyhatja el. (Ha előadás közben teendői úgy alakulnak, hogy el kell hagynia a kurzust, természetesen az előadás végéig bármikor újra csatlakozhat hozzánk.)
Felmerülő problémaival kapcsolatban keresse emailben ügyfélszolgálatunkat.

NOS – Zoomra fel!

Üdvözlettel,
Novitax Kft.