Reméljük, beírtad a naptáradba!

Még a forró nyári napokban hívtuk fel a figyelmedet arra, hogy október 26-án, online formában, tartunk neked egy számviteli kreditpontos továbbképzést, amely címe a következő:

Számvitelt érintő változások a 2021. évi XCV. és LXIX. törvények alapján. Speciális számviteli elszámolások (Projekt, lízing és bérlet, támogatások, kriptovaluták elszámolása)

Előadó: Egri-Retezi Katalin
A szerezhető kreditpontok száma: 8 pont (mérlegképes)

A kreditpontok jóváírására, és a felnőttképzésre vonatkozó szabályok miatt a következőkre kell figyelned:

  • A továbbképzés ideje: 2022. október 26. 09:00 óra
  • Jelentkezni személyenként, önálló email címről kell!
  • A jelentkezési lapon töltsd ki a kötelező adatokat.
  • A kitöltés után díjbekérőt fogsz kapni.
  • Az összeg befizetése után töltsd ki az emailben kapott hozzájárulási nyilatkozatot (jogszabályi kötelezettség) és küldd vissza az oktatas@novitax.hu email címre.
  • A csatlakozási linket emailben, az előadások előtt fél órával küldjük!
  • Virtuális jelenléti ívet kell vezetnünk, ezért kérjük, hogy saját email címmel, saját névvel jelentkezz be (az email címből ki kell derüljön a neved pl: kovacs.nora@gmail.com).

Ne feledd! Egy email címről csak egy személy számára tudunk kreditpontokat adni!

Jó tanácsok:
A Zoom is naplózza a bejelentkező email címeket, a bejelentkezés és a kijelentkezés idejét, ezért pontosan lépj be a Zoom-ba, és az előadás befejezése előtt ne lépj ki, hogy a virtuális jelenléti íven meglegyen a kreditpontokhoz előírt időd. Amennyiben megszakad az internetkapcsolat, a kredit pontokat nem tudjuk jóváírni.

Kreditpontos foglalkozásunk díja személyenként 8.000 Ft, melyet díjbekérőnk alapján, legkésőbb az előadást megelőző napig utalj át a bankszámlánkra (11786001-20011150). A meghívó linket (és kreditpontokat) csak ezután tudjuk kiküldeni és jóváírni.

Jelentkezésedet várva, üdvözlettel:
Novitax Kft.