Volt egyszer egy KATA

Szerettük és szeretnénk most is, ha legtöbbünket nem zártak volna ki belőle. Pedig jó volt, egyszerű, kedvező, egész iparágak álltak rá, kényszerből, hogy talpon tudjanak maradni.

És most évközben, szinte minden átmenet nélkül elvették ezt a lehetőséget, drámai helyzetbe hozva a legkisebbeket, a megélhetésükért küzdőket.

Miért van az, hogy úgy alakult ez a világ körülöttünk, hogy amikor a bőség szarujából számolatlanul hullik a pénz, az a tehetősebbek zsebeibe kerül, amikor az kiürül, és vissza kell pótolni, akkor mindig a szegényebb rétegnek kell helyt állniuk.

Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy befolyásoljuk az eseményeket, de az együttérzésünkön kívül talán azzal tudunk segíteni, hogy abban a biztos tudatban adhatnak tanácsot a katából kiesőknek, hogy minden választott adózási formára van speciális programunk.

A Bt.-k, Kkt.-k számára az Ntax kettős könyvviteli program, amely kiválóan kezeli a kivát és a tao szerinti adózást, az egyéni vállalkozók részére a Taxa egyszeres könyvvitel, amely az egyszeres könyvvitel sajátosságainak megfelelően kezeli az átalányadó és a szja szerinti adózást.

Bármilyen ostoba jogszabályt alkotnak, nekünk csak az alkalmazkodás marad, és a bizakodás abban, hogy valahol lesz egy hozzáértő, értelmes szakember, aki visszacsinálja azt, amit mások most nagyon elrontottak.

Novitax Kft.