WebTax – Frissítés – 1.27-es verzió

WebTax – Frissítés – 1.27-es verzió

  • Pénztárvezetés
    A WebTax programot kiegészítettük pénztárvezető (házipénztár) funkcióval. A pénztárak az új funkció használatához a Törzsek/Pénztárak menüpontban nyithatóak meg (HUF, Deviza.stb.). Rögzíthető a nyitó pénztáregyenleg és pénztáranként itt állíthatóak be a pénztárvezetési szabályok. A WebTax automatizált elszámolással kezeli a Főpénztár – pénztár pénztárvezetést is. A pénzkészletben bekövetkező változásokat a program bevételi-kiadási eseményenként rögzíti, amelyekből be- és kivételi pénztárbizonylatok és időszaki pénztárjelentés is készíthető. A rögzített pénztári események, pénztárbizonylatok több szűrési feltétel szerint jeleníthetőek meg.
  • Készpénzes számlák kiegyenlítése
    A készpénzes számlák/előlegszámlák kiegyenlítése, számlatömb szinten, a következők szerint állíthatóak be:

    – nincs kiegyenlítés
    – egyszerű kiegyenlítés
    – pénztári kiegyenlítés

    Természetesen a nem készpénzes számláknál a pénztári kiegyenlítési lehetőség nem jelenik meg.

  • Megújult a dashboard (indító képernyő)
    A WebTax rendszerbe belépést követően látható kimutatást bővítettük. A frissítés eredményeképp elérhetővé vált, hogy a kimutatások különböző időszak szerint jelenjenek meg (aktuális hónap, aktuális negyedév, aktuális év, egyedi időszak).
  • API módosítások
    Az elkészült pénztárbizonylatok listázására és lekérésére API-n keresztül is van lehetőség. A webes felületen az API kulcsoknál megújult az API logok megjelenítése: az elmúlt 30 nap eseményei kereshető, lapozható formában tekinthetőek át. Lényeges, jelentős gyorsulást eredményező változás (főképp a nagyobb könyvelőirodák számára), hogy a továbbiakban az API kérések mennyiségét nem IP alapon, hanem adószám alapján határozzuk meg.

Üdvözlettel,
Novitax Kft.