És Ön milyen Windows operációs rendszer verziót használ?

Tisztelt Partnerünk!

windows op rendsz

Több alkalommal felhívtuk a figyelmét arra, hogy nem szerencsés a WINTAX programot nem támogatott Windows verzióval – például Windows XP-vel – használni.

Az egyik nagy probléma, hogy az operációs rendszer biztonsági réseit nem javítják, így egyre kiszolgáltatottabb lesz a számítógép.

A másik, hogy az új verziók fejlesztésénél nem veszik figyelembe a nem támogatott verziók korlátait, ezért bármelyik fejlesztés után előállhat az a helyzet, hogy az új verzió miatt szükségessé vált fejlesztések után a WINTAX nem fut a nem támogatott operációs rendszerben.

Most éppen egy ilyen helyzet állt elő, a Windows 11-hez való alkalmazkodás miatt: a WINTAX jelenleg nem használható Windows XP környezetben (az XP támogatása 2014-ben, a Windows 7-é pedig 2020. január 14-én szűnt meg).

Ráadásul az előirányzott fejlesztői környezet váltása (2022 év nyara) a Windows 7 alatti futás megszűnését is jelentheti.

Ezért, kérem, ellenőrizze az Ön gépén futó Windows operációs rendszer verzióját, és a zökkenőmentes programhasználat érdekében mielőbb térjen át egy korszerű, Microsoft által támogatott környezetre (pl.: Windows 10, Windows 11).

Megértését köszönve, üdvözlettel:
Novitax Kft.