“Magasra tették a mércét” – beszámoló a XXIX. Országos Könyvvizsgálói Konferenciáról

A Novitax Kft.-t, az a megtiszteltetés érte, hogy kiállítóként, és résztvevőként meghívták a Magyar Könyvvizsgálói Kamara XXIX. Országos Könyvvizsgálói Konferenciájára, amelyet a “Kihívások-Irányok-Sebességváltás” címen tartottak Visegrádon, 2021. szeptember 14-16. között. A konferencián “Új könyvvizsgálói kockázatok, a könyvelő programok automatikus számla beolvasásával” címen tartottak egy kerekasztal megbeszélést (téglalap alakú asztalnál), amelyen a Novitax Kft.-t Zelenák András ügyvezető képviselte.

Ezen a beszélgetésen a könyvvizsgálók arra voltak kíváncsiak, hogy az automatikus adatrögzítéssel és kontírozással könyvelt bizonylatok, azok kezelése, ellenőrzése, megőrzése milyen új kihívásokat jelent a munkájukban. Csak bízni tudunk abban, hogy kíváncsiságukat sikerült kielégíteni.

A beszélgetésre felkészülve mértük fel azt, hogy a Novitax Kft. ügyfélkörében milyen mértékben terjedt el a számlák automatikus beolvasása. Örömmel jelenthetjük, hogy ügyfélkörünk csaknem 40%-a használja a feladási modulunk valamelyik megoldását, a könyvelt cégek több mint 60%-ban. Erre az eredményre közösen lehetünk büszkék.

A konferencia záróeseményén a kimagasló munkát végzőket díjazták, legnagyobb meglepetésünkre a Novitax Kft. kapta az újonnan alapított “Legjobb kiállító és támogató” díjat, amelyet Zelenák András ügyvezető vett át. Ügyvezetőnk, amikor megtudta, hogy a díjat elsőként a Novitax Kft. kapta meg, szerényen csak annyit jegyzett meg, “Hát, elsőre igen magasra tették a mércét”.

Üdvözlettel,
Novitax Kft.