Vajon tudta?

w pipa

Hogy a WINTAX rendszerben készített, PDF formátumú kimutatásokat egyetlen gombnyomással, irányított mappába, és hozzáférési jogosultsággal ellátva elküldheti ügyfeleinek?

Ehhez nem kell mást csinálnia, mint ügyfeleit egyszer be kell regisztrálnia a WebTax ingyenes, kommunikációs felületére, ezzel a lista nézegetőben aktiválódik a “WebTax feltöltés” gomb, amelyet megnyomva, a WINTAX azonnal feltölti a kimutatást a WebTax felületére.

A WebTax e-mail üzenetet küld az ügyfélnek (nem a könyvelő küldi a levelet), hogy új dokumentum érkezett.

Az ügyfelek a WebTax-ba való belépés után (ehhez e-mail cím, és az ügyfél által megadott jelszó kell), az általa kijelölt mappába, és hozzáférési szabály szerint azonnal elérhetik a dokumentumot.

Sőt, ott találják a korábban feltöltött dokumentumokat is, nem kell azokat e-mailekből mentegetni, vagy a levéláradatból keresgetni.

Mivel a könyvelőnek hozzáférésük lesz a WebTax ingyenes kommunikációs felületéhez (ők regisztrálják az ügyfelet), a feltöltött dokumentumokat a WebTax-ba belépve (e-mail cím, jelszó) a könyvelő is láthatja, kezelheti.

Arra is van lehetőség, hogy a könyvelő (vagy az ügyfél) szinte bármilyen dokumentumot töltsön fel a WebTax dokumentum tárába, amelyek a WebTax-ba való belépés után azonnal elérhetővé válnak.

A leírt szolgáltatásról a Videótárban talál részletes bemutatót.

Kérjük, legalább egy cégben próbálják ki ingyenes szolgáltatásunkat és számoljanak be a tapasztalataikról. A legjobb írásokat, engedelmükkel, felhasználói véleményként feltöltjük honlapunkra, hogy tapasztalataik ne vesszenek kárba.

Beszámolóikat várva, üdvözlettel:
Novitax Kft.