Jelentkezzenek a Novitax Adóklub január 29-i, kreditpontos foglalkozására!

adoklub 2021 fb

Mint arról korábbi levelünkben már tájékoztattuk Önöket, tovább folytatjuk sikeres, kreditpontos képzési programunkat. Igaz, ezúttal még online foglalkozás formájában, Zoom konferenciaként.

A Zoom-os konferencia előnye, hogy az utazásra nem kell időt fordítaniuk, kreditpontjaikat kényelmesen, kedvenc foteljukban, vagy az irodájukban is megszerezhetik.

A kreditpontok jóváírására és a felnőttképzésre vonatkozó szabályok miatt a jelentkezőktől a következőket kérjük:

A konferencia alatt a Zoom program virtuális jelenlétet tárol, ezért képzésünkre csak a webes felületünkön, online űrlapon jelentkezhetnek, az alábbi feltételekkel:

• A jelentkezési lapon töltsék ki az összes, szükséges adatot. Minden személy külön e-mail címről töltse ki a jelentkezési lapot, hogy igazolni tudjuk a jelenlétét.

• A kitöltés után a Novitax Kft. díjbekérő levelet küld.

• Az összeg befizetése után a Novitax minden résztvevőnek pdf formájában kiküld egy nyilatkozatot (akár igényel kreditpontokat, akár nem) a “Hozzájárulási nyilatkozatot” (felnőttképzési jelenléti ív). Ezt a jelenléti ívet a felnőttképzésre vonatkozó szabályok szerint kell kitölteni, nekünk pedig továbbítani.

• Amennyiben ez a nyilatkozat aláírva nem érkezik vissza a Novitax Kft-hez az előadás előtti napig (2021.01.28-ig) a részvételi díj megfizetése esetén sem tudnak részt venni rendezvényünkön (nem küldjük ki a linket), ilyen esetben a befizetett részvételi díjat természetesen visszautaljuk.

Fontos, hogy egy email címről csak egy személy számára tudunk kreditpontokat igazolni.

A Zoom naplózza a bejelentkező email címeket, a bejelentkezés és a kijelentkezés idejét, ezért kérünk mindenkit, hogy pontosan lépjen be a Zoom-ba, és az előadás befejezése előtt ne lépjen ki, hogy a virtuális jelenléti íven meglegyen a kreditponthoz előírt ideje. Amennyiben megszakad az internet kapcsolat, a kredit pontokat nem tudjuk biztosítani.

A jelentkezőknek, a szokásos módon, minden előadásra KÜLÖN csatlakozási linket küldünk, az előadások kezdete előtt körülbelül húsz perccel. Kérjük, bejelentkezéskor a regisztrációkor megadott teljes nevüket használják!

Kreditpontos foglalkozásunk díja személyenként 8.000 Ft.

Az adóklub januári foglalkozásának tervezett programja a következő:

2021. 01.29. Péntek
08:30-10:30 Lepsényi Mária – Szja törvény változásai
11:00-13:00 Dr. Rabné Dr. Barizs Gabriella – Tao törvény változásai
14:00-16:00 Dr. Funtek Zsolt – Áfa törvény változásai

Mindenkit virtuálisan várva, üdvözlettel:

NOVITAX Kft.