Az évkezdés megkönnyítése!

Tisztelt Partnereink!

Levelünkkel az évkezdésüket szeretnénk megkönnyíteni, ezért kérjük, hogy azt figyelmesen olvassák el!

PROGRAMMEGRENDELÉS
Programhasználati szándékukat folyamatosnak tekintjük, amelyet nem tör meg az évváltás. 2021-re csak akkor kell programátvételi lapot kitölteni, ha az előző évhez képest változnak a programhasználat feltételei vagy a programot rendelő cég adatai.

Mivel ez egy vélelmezett programhasználat, az első időszak programhasználati díjáról minden ügyfelünknek, díjértesítőt küldünk, amelyet, ha kifizetnek (a kifizetett összegről azonnal számlát állítunk ki), véglegesítjük a programhasználatot. A korábbi szokások szerint a további időszakokról a megszokott bizonylatot (díjfizetési értesítő levelet) fogjuk kiállítani.

Amennyiben változnak a programhasználat feltételei, vagy az adataik, akkor kérjük, hogy a változásokat mindenképp írásban közöljék, például a programátvételi lap kitöltésével.

A programátvételi lap online kitölthető, valamint nyomtatványként le is tölthető weboldalunkról.

A honlapon kitöltött programátvételi lapok adatai automatikusan bekerülnek a szerződés nyilvántartásunkba, ezért kérjük, hogy lehetőleg a honlapon közöljék megrendelésüket.

A programhasználati díjak alapvetően nem változtak!

A 2021. évi árlista, szintén letölthető honlapunkról, a letöltött árlista kinyomtatható.

Az árlistánkon továbbra is szerepelnek a már élesben is használt Web alapú programjaink, a (WebBér és a WebTax), amely programokat elsősorban az ügyviteli szolgáltató cégek ügyfeleivel való közös használatra fejlesztettünk.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a WebTax programnak van két ingyenes szolgáltatása is:

• Számla adatok xls formátumban való visszakérése a NAV számlaadattárból. Az ingyenes szolgáltatás használatáról készült videó itt található.

• A könyvelő és a könyveltető közötti, kétoldalú kommunikációt segítő modul, melyről a videó itt található.

Új megrendelőink szoftvereinket továbbra is programátvételi lapon rendelhetik meg, amely letölthető (vagy kitölthető) honlapunkról.

Kérjük 2021. évre vonatkozó programhasználati díjat csak az általunk küldött díjfizetési értesítő levél alapján, legkorábban csak 2021-ben utaljanak részünkre.

REGISZTRÁCIÓ
Ahogy ezt már megszokták, a 2021. évi programverzió előző évi adatokkal technikailag regisztrált lesz, a regisztráció a programhasználati díj megfizetése után válik véglegessé.

Az új ügyfeleinknek létre kell hozniuk regisztrációs fiókjukat, amely leírása itt található.

A regisztráltság nem vonatkozik a könyvelt (bérszámfejtett stb.) cégekre. Tapasztalataink szerint ez a kör változik az évek között a legtöbbet, és meg akartuk adni Önöknek azt a lehetőséget, hogy felülvizsgálhassák, hogy mely cégekkel szeretnének dolgozni az előző évihez képest.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, ha átnyitnak egy olyan céget, amely az előző évben regisztrált volt, akkor a program a nyitás után megkérdezi, hogy “A regisztrált cégek közé fel kívánja venni az átnyitott céget?”.

A “Nem” esetén az átnyitott cég nem lesz regisztrált, az “Igen” esetén a program tovább kérdez:

“A tavalyi regisztráció alapján?”

Az “Igen” esetén a cég az előző évi jogosultságokkal regisztrált lesz, a “Nem” esetén üresen (az előző évi bejegyzések is törlődnek) megjelenik a cégregisztrációs képernyő, amelyen be kell jelölni a cégjogosultságokat. A cégjogosultsági adatok tárolása után a cég regisztrált lesz.

A cégregisztrációs adatokat év közben a szokott módon meg lehet változtatni, ha azt a nyitáskor elmulasztották volna, vagy évközben adódik valamilyen változás.

JOGOK ÁTADÁSA
A regisztráció kezelők (e-mail címek) változását az adminisztrátori jogosultsággal rendelkező felhasználó kezdeményezheti internet oldalunkon.

Az adminisztrátori jog átadására adatlap kitöltésével van lehetőség.

VERZIÓ VÁLTÁSOK
A programverziók érvényességét az évközben várható jogszabályváltozásokhoz alakítjuk, annak érdekében, hogy véletlenül se tudjanak lejárt programokkal dolgozni.

A 2021. évi program első verziójának letölthetőségéről és a jelentősebb változásokról körlevelekben fogjuk tájékoztatni Önöket.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.