Végkiárusítás 100% kedvezménnyel!

tbnaptar 2021 facebook

A korábbi évek gyakorlata szerint szeptemberben, szép színes kivitelben elkészítettük a 2021. évi tb naptárakat, számítva arra, hogy az őszi rendezvényeken hasznos ajándékként oda tudjuk azokat adni Önöknek, mint minden évben.

A Covid helyzet miatt azonban a szokásos rendezvények a virtuális térben lettek megtartva, és az még nincs feltalálva, hogy a virtuális térben hogyan lehet a kinyomtatott tb naptárakat eljuttatni, így azok a nyakunkon maradtak.

Próbáltuk elsózni a postásnak, a futároknak, mindenkinek, akik betévedtek az irodánkba, de mindenki azt mondta, hogy ez az ügyfeleinket illeti meg, nem kérnek tb naptárat.

Beláttuk, hogy igazuk van, ezért a naptárakat most felajánljuk eredeti tulajdonosaiknak, Önöknek. Bárki, aki útba tudja ejteni irodánkat, jelezze, hogy arra fog járni, hogy jogos ajándékát, a tb naptárat át tudjuk neki adni. Az előzetes jelzésre a tolongás elkerülése miatt van szükség, mert az a vírusveszélyben nem ajánlatos.

Annak is örülnénk, ha akadna olyan, aki vállalja, hogy a környezetében ismert Novitax ügyfeleknek továbbítja a naptárunkat.

Kérjük Önöket, ha 2021-ben szeretnének munkájukhoz Novitax tb naptárat használni, jelezzék, Károlyi Anitánál a 06 70 433-0079-es telefonszámon, vagy a központi számon (06 1 263-2363), hogy mikor tudnak érte beugrani a 1105 Budapest, Gitár u. 4. irodánkba.

Jelentkezésüket várva, üdvözlettel,
NOVITAX Kft.