Őszi Adókonferencia

Tisztelt Partnereink!

osz konferencia fb

Mint azt korábbi levelünkben már említettük, személyes részvétellel nem tudjuk megtartani a hagyományos őszi Adókonferenciánkat, ezért azt áthelyeztük az online térbe, amely mindenki számára, vírusmentesen elérhető.

Ezzel ugyan buktuk a kreditpontokat és a személyes találkozások varázsát, de megkapjuk az otthoni környezet előnyét (a hazai pálya mindig előnyt jelent), és azt a lehetőséget, hogy az egyes előadásokat követően, széles körben megismertessük Önöket a már használható fejlesztéseinkkel, fejlesztési elképzeléseinkkel.

Higgyék el, tartogatunk Önöknek még néhány, reményeink szerint kellemes meglepetést, amelyek tovább könnyítik munkájukat, már 2021-től.

Az online konferencia előnyét kihasználva, az előadásokat nem kellett két napra összezsúfolni, az összesen 6 előadást öt napra tervezzük, a következők szerint:

2020.11.23. hétfő, 10 órától:
A számla adatszolgáltatás kiterjesztésének eddigi tapasztalatai, áttérés az online NAV xml 3.0-ra, a magánszemélyek, és a külföldi vállalkozások adatszolgáltatása.
Előadó: Czöndör Szabolcs (NAV)

Az előadást követően bemutatjuk a NAV Online számlák Novitax programokba való visszakérési lehetőségeit.

2020.11.24. kedd, 9 órától
Előadás a Tao törvény várható változásairól.
Előadó: Barizs Gabriella (NAV)

Az előadást követően bemutatjuk a bankszámla történet lekérésének új módját, import fájlokkal, és közvetlen api híváson keresztül.

2020.11.24. kedd, 13 órától
Előadás az szja törvény várható változásairól.
Előadó: Asztalos Zsuzsanna (NAV)

Az előadást követően bemutatjuk az egyszeres könyvviteli program ismételt adatrögzítés nélküli könyvelési lehetőségeit.

2020.11.26. csütörtök, 9 órától
Előadás a Tb törvény várható változásairól.
Előadó: Széll Zoltánné (NAV)

Az előadást követően bemutatjuk a bérszámfejtő program, és a WebBér legújabb fejlesztéseit.

2020.11.27. péntek, 9 órától
Előadás az art várható változásairól.
Előadó: Bokor Csaba (PM)

Az előadást követően bemutatjuk a WebTax ingyenes szolgáltatásait:
– Online NAV számlák visszakérése xls (Excel) formátumban
– Kommunikációs modul, amely a WINTAX rendszer programjaiban összeállított lista csoportokat (pl. kilépő papírok; fizetendő áfa, és egyéb adók; egyszeres könyvvitel havi listái) és más dokumentumokat feltölti a WebTax felületére a megbízó (könyveltető, számfejtető) számára.

2020.12.15. kedd, 9 órától
Előadás az áfa törvény várható változásairól.
Előadó: Nagy Zsuzsa (NAV)

Az előadást követően összegezzük az áfa bevallás “M”-es lapjai (Belföldi összesítő nyilatkozat) elkészítésének tapasztalatait, bemutatjuk az ajánlott rögzítési módokat.

Az előadások díja, előadásonként 4.000 Ft+áfa/fő, amennyiben az összes előadásra szeretne jelentkezni 20.000 Ft+áfa/fő. A Novitax adófelkészítő konferenciára itt jelentkezhetnek.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.