“Zoomoljon” az első ONLINE ADÓKLUB foglalkozásunkra!

adoklub online 2020 fb

Semmi jele nincs annak, hogy a járvány, vagy más fontos ügyek miatt elmaradnak a 07.01-től tervezett jogszabály változások, ezért az eredeti időpontban és egy új időpontban (2020.06.17-én és 2020.06.29-én), a korábban meghirdetett tematikával megtartjuk az adóklub foglalkozásunkat.

A járványhelyzet azonban nem teszi lehetővé, hogy azt a megszokott módon és helyszínen, személyes megjelenéssel tartsuk, ezért alkalmazkodva a helyzethez, mi is az online forma mellett döntöttünk.

Az online adóklub (mint annyi más online megoldás) nem helyettesítheti az “élő” konferenciák varázsát, de az előadások legalább olyan jók lesznek, mintha azokat a helyszínen hallgatnák, ráadásul nem kell utazniuk, azokat a “home office”-ban, otthonról is élvezhetik.

A 06.17-i adóklubra való korábbi jelentkezéseket érvényesnek tartjuk, kérjük, hogy email formájában küldjék meg azokat az email címeiket, amelyeken az előadásokat hallgatni szeretnék, hogy az előadások előtt meg tudjuk küldeni a csatlakozási linkeket (előadásonként más lesz a link).

Az online forma másik előnye, hogy kitágítja, szinte a szobájukba viszi a világot, anélkül, hogy azt el kellene hagyniuk. Ezért az online előadásokat felajánljuk azoknak isakik arra, például visszariadva az utazástól, korábban nem jelentkeztek.

Jelentkezni a honlapunkon található jelentkezési lapon lehet. Jelentkezéseket a létszám korlát beteltéig tudunk elfogadni, a kapcsolódási linkeket azon ügyfeleinknek küldjük el, akiktől az adóklub díja 10.000.-Ft+áfa (ebben benne van mindhárom előadás, és a konzultáció) az adóklub foglalkozás előtti napig beérkezik a Novitax Kft. bankszámlájára.

Az adóklub foglalkozást a tervezett program szerint, két napon, 06.17-én és 06.29-én tartjuk meg. Ennek az az oka, hogy az elhúzódó jogszabályalkotás miatt az eredetileg 17-re tervezett “NAV adatszolgáltatás változásai” előadást információ (adatszolgáltatás) hiányában még nem tudjuk megtartani, ezért azt áttettük 06.29-re.

A tervezett program tehát a következő:

2020.06.17. (szerda)
09.00 – 10.30 A TB törvény változásai (Előadó: Széll Zoltánné)
14.00 – 15.30 A NAV számla adatszolgáltatás változásai (Előadó: Czöndör Szabolcs)

2020.06.29. (hétfő)
10.00 – 11.30 A 08-as adatszolgáltatás változásai (Előadó: Locskai Botond)
12.00 – 13.30 A NOVITAX bérszámfejtő program változásai (Előadók: A NOVITAX Kft. munkatársai)

Ne mulasszák el azt a lehetőséget, hogyha virtuálisan is, de házhoz mennek az információk! Jelentkezzenek a Novitax első ONLINE ADÓKLUBJÁRA!

Jelentkezésüket várva, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.