Novitax Videótár

Tisztelt Partnereink!

Az elmúlt hónapokban, a személyes érintkezések kényszerű visszaszorulása miatt, szinte az élet minden területén előtérbe kerültek a virtuális megoldások, így a Novitax Kft. is viszonylag sok felhasználói videót készített, és szándékaink szerint készíteni is fog.

videotar fb

Azért, hogy videóink könnyebben elérhetőek legyenek, átszerveztük a honlapot és létrehoztunk egy “VIDEÓTÁRAT“, amelyben az összes felhasználói videó elérhető lesz.

A Videótárban találhatók a mindenki számára elérhető ún. “nyílt” videók, valamint a térítéses rendezvényekről készült “zártkörű – védett nézettel ellátott” videók, amelyeket a kiküldött jelszóval csak a rendezvényen résztvevők számára teszünk elérhetővé.

Felhasználói videóinkat azért készítettük, hogy programjainkat jobban tudják használni, és naprakész információkkal rendelkezzenek fejlesztéseinkről. Ezért kérjük, ha elakadnak, vagy fejlesztési terveik vannak, először nézzék végig, hogy problémájukra kapnak-e választ valamelyik videónkban.

Kérjük, segítsék a saját és más Novitax programfelhasználók munkáját azzal, hogy megírják, hogy milyen témakörben szeretnének még nézni további felhasználói videókat.

Jó, és eredményes videózást kívánva, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.