Nagy érdeklődés mellett, sikeresen tartottuk meg az online WebTax bemutatót!

nos koszonjuk fb

Több százan kísérték figyelemmel a mintegy másfél óráig tartó WebTax bemutatónkat, amelyen elsősorban arra helyeztük a hangsúlyt, hogy a könyveltetők és a könyvelők hogyan tudnak egy rendszerben együtt dolgozni.

Többek között bemutattuk, hogy a kimenő számlák, rögzítésük után automatikusan könyvelődnek a kettős, vagy az egyszeres könnyviteli programokba.

A bejövő számlák többféle feldolgozási lehetőségét (kézi rögzítés, visszakérés a NAV-tól, Pdf alapján a főbb adatok beolvasása) utólagos feldolgozását, kontírozását és automatikus könyvelését.

A pénztárgép összesítők egyszerű rögzítését, és automatikus könyvelését.

Bérszámfejtési, és könyvelési adatokat töltöttünk fel a WebTax dokumentumtárába.

Áttekintettük a WebTax főbb funkcióit.

Köszönjük az érdeklődésüket, a kiváló észrevételeiket, kérdéseiket és kitartásukat. Örülünk annak, hogy érdeklődésüket a bemutató végéig fenn tudtuk tartani.

Egyben sajnáljuk, hogy nem mindenkit értünk el, pedig kézzel fogható (szemmel látható) módon mutattuk be, hogy a Novitax Kft-nek van működő modellje a “digitális (papír nélküli) könyvelőiroda” megvalósításához.

Gondoltunk azokra is, akiket ugyan érdekel a megoldásunk, de valamilyen ok miatt nem tudtak részt venni a bemutatón, az egész anyagot rögzítettük, és az vágás nélkül, az eredeti formájában hamarosan megtekinthető lesz.

Tartozunk Önöknek annyival, hogy a bemutatón feltett kérdéseikre visszatérjünk, amelyekről rövid időn belül egy írásos anyag, és pár bemutató videó is fog készülni.

Kérjük, ha a látottakkal kapcsoltban van még kérdésük, azt jutassák el a webtax@novitax.hu email címre. Kérésünk azon ügyfeleinkre is vonatkoznak, akik a bemutatatót feltöltés után, videóról nézik meg.

Köszönve megtisztelő figyelmüket és aktív közreműködésüket, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.