Zoomolj ránk és ismerd meg a WebTax programot!

2020.06.03-án 10 órától INGYENES, de jelentkezéshez kötött ONLINE ADÓKLUBOT tartunk, amelyre szeretettel várunk mindenkit!

ingyenes adoklub zoom

Emlékeztetőül, a WebTax online számlázó, és bizonylatkezelő program, amelyet ügyfeleink ebben az évben saját ügyvitelükben térítés nélkül használhatnak.

A WebTax a következő funkciókat látja el:

• Minden áfa körre (beleértve a közösségi áfákat is) a vonatkozó jogszabályok szerint számláz, a kézi számlatömbre emlékeztető felületen.

• Szabályosan kezeli az Előleg / végszámla, Díjbekérő / előlegszámla / végszámla, Szállítólevél / Számla kapcsolatokat.

• A belföldi áfa alanyok közötti kimenő számlát már most értékhatár nélkül beküldi a NAV-hoz, (a 2.0-ás verzió szerint).

• A számlák szabályszerűen módosíthatók, sztornózhatók.

• Akár a könyvelő által is használható felületen kezeli a bejövő számlákat.

• A számlakiegyenlítések rögzíthetők.

• A bejövő számlákat visszakéri a NAV-tól (a könyvelő is visszakérheti, nem kell rögzíteni).

• A bejövő és kimenő számlák WebTax felületén a kettős könyvvitel számára kontírozhatók, az egyszeres könyvvitel esetén jogcímhez rendelhetők (a könyvelő a WebTax felületén is kontírozhat).

• A könyvelő programokból (kettős, egyszeres) indított funkció átveszi a WebTax számlákat, amelyeket a feladáskor is lehet még kontírozni (jogcímhez rendelni).

• Megvalósult a pénztárgép összesítő rögzítése, és automatikus könyvelése.

• A könyvelő programból vissza tudjuk adni a WebTax felületére a fizetendő áfa-t, a néhány szempont szerint, (partner, megadott időszak stb.) akár mobil telefonon is lekérdezhető folyószámla analitikát, kicsit később az eredmény alakulását is.

• Gyakorlatilag a WINTAX-ban készült bármelyik .pdf kimutatás egy mozdulattal átküldhető a WebTax dokumentáció kezelő felületére.

Júniusban hasonlókat tervezünk az egyszeres könyvvitelre is, és készülőben van a “ptgszla” adatszolgáltatás elkészítése is.

Az online foglalkozáson általános áttekintést adunk a WebTax programról, használatával hogyan valósítható meg a “papír nélküli” könyvelő iroda, milyen előnyöket nyújt a használójának, és a könyvelőnek (az előzőekben felsorolt funkciók gyakorlati használatát).

Az általános bemutatót, a program működésének bemutatása követi. Rögzítünk együtt kimenő, és bejövő számlákat, amelyeket azonnal könyvelünk is a kettős könyvviteli programba.

Bemutatjuk, hogy tud a könyvelő belépni az ügyfele által használt WebTax programba, hogyan tud ott javítani, kontírozni, egyszóval a könyvelést előkészíteni. Hogyan tud a könyvelő a WebTaxon keresztül adatokat küldeni a könyveltető részére.

A bizonylatok rögzítése és könyvelése után ismertetjük a program már használható egyéb funkcióit, és a közeljövőben (az évvégéig) várható fejlesztéseket.

A rendezvényre ide kattintva, a cég neve, telefonszáma, a résztvevő személy neve és az email címe megadásával lehet jelentkezni. A jelentkezéseket időrendi sorrendben, a létszám beteltéig fogadunk el.

Az online adóklubot a Zoom program segítségével tartjuk. A sikeres jelentkezők számára az online adóklub foglalkozás előtt fél órával meghívót küldünk emailben. Az előadáshoz csatlakozni a levélben található linkre való egyszeri kattintással lehet. Javasoljuk, hogy addig próbálják ki, vagy járjanak utána a Zoom program használatának. További segítséget és a csatlakozás pontos leírását honlapunkon találják.

Kérjük, hogy az esetleges technikai problémák elkerülése miatt, az előadás kezdete előtt legalább 5-10 perccel csatlakozzanak a meghívóban megadott linken.

Jelentkezésüket várva, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.