Próbáljuk meg együtt, türelmesen kivárni a 2008/58 hivatalos verzióját!

2008_58Mint arról bizonyára Önök is értesültek, a “koronás” intézkedések miatt jelentősen módosítani kellett a bérszámfejtő programunkat, a változások érintik a 3. havi 2008/58-as adatszolgáltatásokat is.

A NAV közreadott egy tervezetet, amely alapján mi is dolgozunk. Ameddig azonban nincs nyomtatvány, nem tudunk adatszolgáltatást készíteni, ezért ez a funkció programunkban átmenetileg nem elérhető.

Az ideiglenes intézkedések hatályon kívül helyezése és a már megszavazott, a tervek szerint 07.01. után bevezetendő jogszabályi változások miatt biztosan újra fog változni a bérszámfejtő program. Ezért azt a megoldást választottuk, hogy az eddigi számfejtéseket egységes alapra konvertáljuk, hogy az újabb változások után ne kelljen háromféle számfejtési metódust kezelnünk egész évben.

Ez az oka annak, hogy az új 08/58-as megjelenése előtt a kedvezményt igénybe nem vevők sem tudják a 08/58-as adatszolgáltatásukat beadni.

Várjunk türelmesen, április 7-re ígérik a nyomtatványok megjelenését, ha ez megvalósul, igyekszünk egy napon belül feltölteni bérszámfejtő programunknak azt a változatát, amellyel már elkészíthető a 2008/58-as adatszolgáltatás.

Türelmüket, és megértésüket köszönve, üdvözlettel:
NOVITAX Kft.