Üzleti ajánlat!

Ingyenes használat!
Ingyenes feladási modul!

Mint azt bizonyára Önök is tudják, a kiadott számlák NAV-hoz való beküldését a NAV fokozatosan, 2021. január elsejéig kiterjeszti az összes kiadott számlára. Első lépésként 2020.07.01-től a belföldi áfa alanyok közötti számlák áfa összeghatárát nulla forintra csökkenti (bekerülnek az alanyi és tárgy mentesek is).

A számla adatszolgáltatás a tervek szerint 2021. január elsejétől kiterjed a magánszemélyek, és a nem magyar cégek számára kiadott számlákra is.

A számla adatszolgáltatási kötelezettség kiterjed a kézi számlákra is, oly módon, hogy azokat értékhatártól függően, de legkésőbb öt napon belül rögzíteni kell a NAV felületén elérhető számlázó programba. Bár a jogszabályok ezt nem tartalmazzák, de könnyen belátható, hogy a NAV a továbbiakban nem favorizálja a kézi számlatömbök használatát.

Erre a helyzetre készülve fejlesztettük online számlázó programunkat a WebTax programot, amely az Önök irodájában, és esetleg ügyfeleiknél is kiválthatja a kézi számlatömböket.

A WebTax használatának hatalmas előnye más számlázó programokkal szemben, hogy az oda rögzített számlák, további feldolgozás nélkül könyvelődnek a Novitax kettős, és hamarosan az egyszeres könyvvitel programjaiba.

A WebTax nemcsak egy számlázó program, felületet biztosít a könyvelőnek a számlák átemelése előtti átnézésére, ellenőrzésére, kontírozására (könyvelési jogcímhez való rendelésére).

A WebTax lehetővé teszi a bejövő számlák előzetes (könyvelés előtti) tárolását, amely nem feltétlenül kézi adatrögzítést jelent. Az év második felétől a NAV-tól a WebTax programból vissza lehet kérni a cég bejövő számláit is. Ennek igazából a teljes körű számlaküldés bevezetését követően (2021. január) lesz nagy jelentősége, de ebben az évben a program megismerésével erre fel lehet készülni.

A WebTax 2020-as fejlesztési tervei között szerepel a pénztárgép összesítők azonnal könyvelhető módon való feldolgozása, a házi pénztár, és a bankszámla kivonatok (számlatörténet) elektronikus feldolgozása, valamint vezetői információk könyvelő programokból való feltöltése.

Üzleti ajánlatunk a következő:

Ingyenes saját használat!
Ebben az évben a legalább 5 céges felhasználóink, saját irodájukban térítés nélkül használhatják a Webtax program minden jelenlegi, és év végéig fejlesztett funkcióját.

Ingyenes feladási modul!
Ebben az évben a saját, és ügyfeleik által a WebTax programba kiadott, rögzített számlák, bizonylatok könyvelő programba történő feladása térítésmentes.

Üzleti ajánlatunk elfogadását jelezhetik a webtax@novitax.hu e-mail címen, vagy csak egyszerűen a webtax.novitax.hu oldalon rendeljék meg a programot, válasszanak egy csomagot (amelyért ebben az évben nem kell fizetniük).

A program használatbavételéről itt, a program által ellátott funkciókról pedig itt talál videóprezentációs tájékoztatást. Részletes leírást pedig a Novitax Tudástár oldalán olvashat.

Ajánlatunk elfogadásában bízva, üdvözlettel:

Zelenák András
ügyvezető