A szoftverek szavatossági ideje is lejár!

Mint arról már többször tájékoztattuk Önöket, a Windows operációs rendszer verziói időről-időre lejárnak, másképp fogalmazva használhatók, de a forgalmazó nem javítja a hibákat, nem szünteti meg a feltárt biztonsági réseket.szoftverszavatossag

Ez támadhatóvá teszi a számítógépüket, de legalább ekkora problémát jelenthet előbb-utóbb, hogy a felhasználói szoftverek is túllépnek a lejárt Windows verziókon. Lesznek (vannak) olyan funkciók, amelyek csak a támogatott Windows verziókkal használhatók, rosszabb esetben az operációs rendszer elmaradottsága felhasználói programhibaként jelenik meg (mint legutóbb például a partner adatok OPTEN-től való lekérdezésekor).

Az ilyen felhasználói programhibaként megjelenő, de az operációs rendszer elavultsága miatti hibák felderítése, javítása nehéz, sok felesleges időt és energiát köt le.

Ezért ismételten kérjük Önöket, hogy csak a forgalmazó által támogatott Windows verziót használjanak, ha valamiért mégsem tudnának áttérni, akkor győződjenek meg arról, hogy az operációs verziójuk a legfrissebb kiadott verzió, amelyet itt tudnak ellenőrizni.