Mikorra várható a bérszámfejtő program új verziója?

Mint azt Önök is nagyon várták, mi is örülünk annak, hogy kihirdették a korona vírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében hozott rendeleteket a Magyar Közlönyben.

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, a változásokat értelmezzük, és azokat a legrövidebb idő alatt igyekszünk átvezetni az érintett programjainkon.

A rendeletek megfogalmazása azonban néhány ponton nem egyértelmű, megkezdtük az egyeztetést a jogszabály alkotóival, és a NAV-val, annak eredményét sajnálatosan meg kell várnunk.

A jogszabály változás 2020.03.01-től, visszamenőleges hatállyal lép érvénybe, még az is elképzelhető, hogy az azóta eltelt időben készített számfejtéseket át kell számolni (újra kell számfejteni). Ezért mindenkit arra kérünk, hogy az új verzió megjelenéséig, ha lehet, ne számfejtsenek, jogos érdeklődésükkel ne terheljék ügyfélszolgálatunkat.

Tudom, hogy az utolsó utáni pillanatban kihirdetett változások munkájukban kellemetlenül érintik Önöket (egyébként bennünket is), de most sajnos nem csak ebben élünk rendkívüli, zűrzavaros időket, próbáljuk meg valahogy átvészelni.

Az új verzió megjelenéséről tájékoztatni fogjuk Önöket.

Üdvözlettel:
NOVITAX Kft.